Budi uz Široki: Počela prodaja godišnjih ulaznica i članskih iskaznica

”Poštovani navijači NK Široki Brijeg i oni koji ćete to tek postati, nakon nekih novosti koje smo napravili u prethodnoj sezoni (NKŠB TV, Web shop NKŠB) i na početku ove sezone krećemo s radom na novim akcijama, a sve s ciljem da približimo NK Široki Brijeg sve većem broju navijača”, prenosi službena stranica NK Široki Brijeg.

”Od ovog dana počinjemo s izdavanjem godišnjih ulaznica koje vrijede za sve domaće utakmice NK Široki Brijeg u okviru natjecanja Premijer lige BiH, kao i kupa BiH.

Također, po prvi puta pokrećemo izdavanje članskih iskaznica NK Široki Brijeg, kojom svaki navijač ostvaruje brojna prava i popuste na ulaznice za svaku domaću utakmicu, artikle iz fan shop-a, kao i prigodni poklon,” navode iz kluba.

[BUDI UZ ŠIROKI BRIJEG]Poštovani navijači NK Široki Brijeg i oni koji ćete to tek postati, nakon nekih novosti koje smo…

Posted by NK Široki Brijeg on 25. srpanj 2015

Obrazac za prijavu za člansku iskaznicu i/ili godišnju ulaznicu moguće je preuzeti na službenoj web stranici (preuzmi), kao i osobno u klupskim prostorijama, gdje ga možete ispuniti i predati zaduženoj osobi koja će Vas, nakon izrade iste obavijestiti telefonski ili e-mail-om o preuzimanju.

Cijena godišnjih ulaznica (tribina Sjever) za:

– odrasle muške osobe – 70 KM
– odrasle ženske osobe – 50 KM
– VIP godišnje ulaznice – 500 KM

Cijena članske iskaznice je jedinstvena za sve i iznosi 20 KM. 

(www.jabuka.tv)

10 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.