Bubalo i Wagner za Jabuka.tv o kvizu u Širokom: Ovo je dobra ideja, podržavamo!

Kviz Nogometnih Ikona prvi je put održan u Širokom Brijegu u Caffe Pubu “La Strada”.

Svoje znanje o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu odlučilo je provjeriti 15 ekipa, a tu se našlo i nekoliko dobro poznatih lica.

Jedan od njih je omiljeni Wagner Santos Lago.

Ovo je već treći ili četvrti put da sam pozvan na ovakvo nešto i drago mi je da me se ljudi sjete. Tu se priča o nogometu, znanju, bivšim i sadašnjim igračima i ja podržavam ovakav događaj i uvijek ću doći ako me zovu, izjavio je za portal Jabuka.tv legendarni Wagner.

Wagner Santos Lago

Još jedna legenda posebno obožavana na stranici “Nogometne Ikone” iskazala je zadovoljstvo održavanjem ovakvog događaja u Širokom Brijegu.

Gdje god se ja pojavim Ikone to vide i ja sam time počašćen. Zahvaljujem tim ljudima koji me prate i koji nisu zaboravili mene i moju karijeru. Ovo je stvarno dobra ideja. Drago mi je vidjeti mlade ljude, malo igre i zezanja, nikakvog nereda. Momci su došli tu igrati se i zabaviti, kazao je Stanko Bubalo.

Stanko Bubalo

Među 15 prijavljenih ekipa velika je konkurencija. Mnogima ovo nije prvi put da igraju ovakav jedan kviz, a sugovornik portala Jabuka.tv već je nekoliko puta zabilježio odlične rezultate.

Sudjelovao sam na više kvizova Nogometnih Ikona u Metkoviću i Mostaru, a na nekoliko smo i pobijedili. Volim se natjecati na sportskim kvizovima, ali se ne pripremam posebno za to.

Filip Kožul

Dolazim radi druženja, no svatko voli pobijediti pa tako i ja, rekao je Filip Kožul član ekipe Centaršut Joje Barišića koji su pobijedili i na kvizu znanja o NK Široki Brijeg.

Ekipa “Chelspool” pobjednik prvog kviza “Nogometne Ikone” u Širokom Brijegu

(www.jabuka.tv)


11 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.