Brutalni napad u poznatom ljetovalištu na Jadranu

Incident se navodno dogodio kasno navečer u petak na plaži u Riminiju u Italiji, jadranskom turističkom odredištu popularnom i među Hrvatima, u koji nerijetko na ekskurzije idu naši srednjoškolci.

Talijanska policija istražuje moguće grupno silovanje Poljakinje i premlaćivanje njezina partnera na jednoj od najpopularnijih plaža u toj državi, piše Associated Press.

Incident se navodno dogodio kasno navečer u petak na plaži u Riminiju, jadranskom turističkom odredištu popularnom i među Hrvatima, u koji nerijetko na ekskurzije idu naši srednjoškolci. Par 26-godšinjih poljskih turista uživao je u odmoru kada su ih, kako piše Corriere della sera, zaskočila četvorica mladića, koji se isprva nisu činili nasilni, no susret je ubrzo postao neugodan.

Počelo je naguravanje, poletjele su šake i noge – Poljak je dobio bocu u glavu, a njegovu djevojku su odvukli na obalu i redom silovali sva četvorica, nakon čega su je bacili u more i pobjegli. Oboje Poljaka primljeno je u bolnicu s ozbiljnim ozljedama. AP navodi kako su policiju pozvali prolaznici koji su vidjeli okrvavljeni i ošamućeni par kako leži na plaži.

Dosad je uhićen jedan 19-godišnjak kojeg se dovodi u vezu s brutalnim napadom, no njegov odvjetnik tvrdi kako nikakvog silovanja nije bilo, već da ga je Poljakinja optužila za silovanje nakon što ju je počela peći savjest zbog preljuba. No, za ozljede koje su djevojka i njezin partner zadobili nije imao objašnjenja.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Boja kože je jako jako bitna jelde? Joj ne mogu vjerovat komentara… Najbitnije u ovom svemu je da si ti napisao/la kako su afričkog podrijetla i kako boja kože nije navedena ma da.

    • pa hajvanu jedan nije mislio na to već na to da su počinitelji imigranti koje nam naši i njihovi političari svesrdno objeručke primaju, a ne domaći momci, e u tome ti je kvaka i to itekako jest bitno, jer kad ti došljak i gost radi ovakve stvari onda ih treba sve šutnit nogom u g. i marš u zemlje iz koje su došli, ne sve već ovakve krimose, a vidiš da ih je itekako među imigrantima samo naivni i ograničeni ne vide to i zatvaraju oči pred tim

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.