Bruce Willis se bori s neizlječivom bolesti

Emma Heming dala je svoj prvi službeni televizijski intervju otkako je u javnosti objavljena dijagnoza demencije njezinog supruga Brucea Willisa, te je priznala da je “teško znati” je li glumac svjestan svog stanja i pogoršanja zdravlja.

Bivša manekenka pojavila se u emisiji Today, zajedno sa Susan Dickinson, izvršnom direktoricom Udruge za frontotemporalnu degeneraciju, kako bi pomogla u otvaranju Svjetskog tjedna svjesnosti o frontotemporalnoj demenciji.

Ono što učim jest da je demencija teška. Teško je osobi s dijagnozom, također je teško i obitelji. I to nije drugačije za Brucea, mene ili naše djevojke. Kad kažu da je to obiteljska bolest, to stvarno i jest, rekla je Emma u emisiji.

Mislim da je to bio blagoslov i prokletstvo. Da konačno shvatim što se događalo kako bih mogla prihvatiti ono što jest. To ga ne čini manje bolnim, ali samo prihvaćanje i samo saznanje o tome što se događa Bruceu, čini ga malo lakšim, rekla je o primanju dijagnoze svog supruga. Na pitanje je li Willis svjestan što mu se događa, Emma je odgovorila – Teško je znati.

Vrlo smo pošteno i otvoreno kućanstvo. I, najvažnije je bilo da možemo reći što je to bolest, objasniti što je to jer kada znate što je to bolest s medicinskog stajališta, sve to nekako ima smisla. Zato je bilo važno da im kažemo o čemu se radi jer, znate, ne želim da postoji bilo kakva stigma ili sram vezana uz dijagnozu njihova oca ili bilo koji oblik demencije, dodala je kad su je upitali kako su objasnili bolest svojim kćerima.

Vide se znakovi bolesti

Emma je ranije ove godine objavila i snimku s proslave desete godišnjice braka, odnosno obnove njihovih zavjeta. Willis i Heming u braku su od 2009. godine, imaju i dvoje zajedničke djece – Mabel Ray i Evelyn Penn – a s njima su vrlo često i Bruceova djeca iz braka s Demi Moore Rumer, Scout i Tallulah.

Willis je nedavno proslavio i svoj rođendan, a na snimci koju je objavila njegova bivša žena Demi Moore vidi se kako je sada umirovljeni glumac dobrog raspoloženja, ali mnogi su primijetili da su itekako vidljivi znakovi bolesti.

Njegova je supruga odgovorila na optužbe da koristi dijagnozu demencije svog supruga da bi se proslavila. Podijelila je video na Instagramu u kojem je govorila o tomu kako mnogi misle da se pokušava promovirati objavama o zdravlju glumca. Osim toga, apelirala je da se Brucea ostavi na miru, pogotovo kada odluči napustiti kuću.

Podsjećamo, nakon što je obitelj Brucea Willisa u ožujku 2022. objavila da je glumcu dijagnosticirana afazija i da će se povući iz glume, nedavno je otkriveno i da mu je postavljena nova dijagnoza te da boluje od demencije.

Vraća li se Bruce Willis na veliko platno?

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.