Brozović pozitivan na koronu! | Jabuka.tv

Brozović pozitivan na koronu!

Marcelo Brozović i jedan član stručnog stožera pozitivni su na korona virus te oni neće biti s ‘vatrenima’ u susretu Lige nacija protiv Švedske, objavio je HNS.

Nakon što je Domagoj Vida (31) dobio pozitivan test na koronu za vrijeme utakmice protiv Turske (3-3), bilo je mnogo govora o tome hoće li se utakmica protiv Švedske u Ligi nacija odgoditi, ali sve su demantirali domaćini koji su dočekali Hrvatsku koja je morala odraditi novi test na koronu.

Nakon spomenutog testiranja su ‘vatreni’ dobili dva pozitivna nalaza, a o pozitivnom Brozovom testu obaviješten je i Inter kao i švedski epidemiolozi. bog poštivanja Uefinog Return to Play protokola, odnosno epidemioloških mjera za prevenciju širenja koronavirusa, nitko od ostalih članova reprezentacije ne treba u samoizolaciju.

Također, zaražen je i švedski nogometaš Carl Starfelt (25), a neće biti ni njihovog izbornika Janne Anderssona koji je u utorak dobio pozitivan test na korona virus. Tako Zlatko Dalić zna na koga može računati u borbi za ostanak u elitnom rangu Lige nacija, kao i pomoćni trener Šveđana Peter Wettergren.

Za utakmicu protiv Portugala koja se igra u utorak, 17. studenog u Splitu, hrvatski će se reprezentativci testirati kad stignu u Split, piše 24sata.hr.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj: