Britanski premijer odgovorio na pismo osmogodišnjaka: Ne brinite djeco, nazvao sam Sjeverni pol – Jabuka.tv

Britanski premijer odgovorio na pismo osmogodišnjaka: Ne brinite djeco, nazvao sam Sjeverni pol

Pandemija koronavirusa ni ove godine neće spriječiti Djeda Mraza u isporuci darova, napisao je u pismu objavljenom u srijedu britanski premijer Boris Johnson, pozivajući se na medicinske stručnjake koji su rekli da ne postoji zdravstveni rizik za djecu ako se pridržavaju pravila.

Johnson je odgovorio osmogodišnjem Montiju koji mu je pisao postavivši pitanje hoće li Djed Mraz ove godine moći dostaviti darove.

Monti je u rukom pisanoj poruci britansku vladu upitao je li razmotrila problem ovogodišnjeg dolaska Djeda Božićnjaka: Shvaćam da ste vrlo zauzeti, ali možete li o tome porazgovarati sa znanstvenicima.

Johnson je Montijevo pismo objavio na Twitteru uz kopiju svojeg odgovora.

Nazvao sam Sjeverni pol i mogu ti reći da je Djed Mraz spreman i nestrpljivo očekuje polazak, kao i Rudolph i svi ostali sobovi. Glavni liječnik zamolio me da ti prenesem sljedeće: Pod uvjetom da se Djed Mraz ponaša na svoj uobičajeno odgovoran način te da posao obavi brzo i sigurno, nema opasnosti ni za tvoje ni za njegovo zdravlje.

Johnson je napisao i da je već dobio puno pisama o ovoj važnoj temi te je podržao Montijev prijedlog da se pokraj kolačića koji će dočekati Djeda Mraza postavi i bočica s dezinficijensom.

Ranije ove godine novozelandska premijerka Jacinda Ardern reagirala je na sličan način, nastojeći uvjeriti svoje mlade sugrađane da će i Uskršnji zeko i Zubić vila doći i ove godine jer je riječ o iznimno važnim radnicima koji će svoj posao moći obavljati i nakon završetka pandemije.

(Hina)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.