Brazilskoj legendi zbog navodnog silovanja prijeti devet godina zatvora

Španjolski tužitelj traži zatvorsku kaznu od devet godina za bivšeg brazilskog nogometnog reprezentativca Danija Alvesa (40) kojeg očekuje suđenje zbog navodnog silovanja mlade žene u noćnom klubu u Barceloni prošle godine. Državno tužiteljstvo također traži i odštetu od 150.000 eura.

Dani Alves, koji je u zatvoru od uhićenja 20. siječnja, navodno je nasilno napao i silovao ženu u kupaonici u VIP dijelu noćnog kluba u Barceloni rano ujutro 31. prosinca. Istražni sudac protiv njega je podigao optužnicu u kolovozu, a sud je ovog mjeseca objavio kako ima dovoljno dokaza za početak suđenja. Datum ročišta nije određen.

Bivši igrač Barcelone, PSG-a, Juventusa i Seville se brani kako je imao sporazumni odnos premda je isprva nijekao bilo kakav seksualni odnos s djevojkom. Španjolski mediji navode kako je Alves više puta promijenio iskaz.

U prvom iskazu policiji je rekao kako djevojku nikada nije upoznao, potom je priznao da ju je upoznao i častio pićem, ali da nije bilo fizičkog kontakta među njima. U trećem iskazu je izjavio da je bilo fizičkog kontakta, ali da ju je samo dodirivao rukama. Potom je priznao seksualni čin, ali uz suglasnost djevojke.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.