Brazilac Tai potpisao za sarajevski Olimpic

Tai Welker

Brazilski veznjak Taianan Imbere Linhares Welker novo je pojačanje sarajevskog Olimpica.

Tai je s aktualnim osvajačom Kupa BiH potpisao dvogodišnji ugovor, a u Olimpic je prešao kao slobodan igrač s obzirom da ga je Široki Brijeg, klub u kojem je nastupao prošle sezone, otpustio. Brazilac se nije naigrao u Širokom Brijegu s obzirom da je skoro cijelu sezonu proveo ozlijeđen. Upisao je nekoliko minuta u Premijer ligi BiH te u finalu Kupa.

Unatoč raskidu ugovora, Široki Brijeg i Tai su ušli u pregovore oko novog ugovora, no dogovor nije postignut.

28-godišnjak karijeru je počeo u Senecu, a nastupao je još za Gremio B, CSKA Sofiju, Maccabi Netanya, Espanyol B, Puertollano, Paranu, Sao Jose, Grodig, Iraklis i Napredak Kruševac od kud je došao u Široki Brijeg. Igrač koji je puno obećavao, no zbog ozlijede zadnje lože koju vuče kroz cijelu karijeru, svake sezone je mijenjao klub.

Također, iz redova Olimpica stigla je informacija da će ovaj klub od sljedeće sezone svoje domaće utakmice igrati na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase (Koševo) umjesto na dosadašnjem stadionu Otoka.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • stavljam cenera da ce nas sjebat kad budemo igrali protiv olimpica, ma sta cenera, stoju, ovaj brazilac da igra bez noge opet je bolji od pinjuha

Komentiraj: