Branko Karačić više nije trener Zrinjskog

Iznenada, bez ikakve najave, aktualni prvak BiH mostarski Zrinjski smijenio je svog trenera Branka Karačića. Trener koji je prošle sezone osvojio naslov prvaka smijenjen je na današnjoj sjednici, a klub se oglasio priopćenjem koje donosimo u cijelosti.

“Predsjedništvo HŠK Zrinjski je u subotu, a nakon analize izvještaja o učinjenom u jesenskom dijelu sezone 2014./15. donijelo je jednoglasnu odluku o raskidu ugovora sa dosadašnjim trenerom Brankom Karačićem.

Branku Karačiću se zahvaljujemo na svemu dosad urađenom i želimo mu puno sreće u daljnjem radu, a u povijesti HŠK Zrinjskog biti će upamćen kao trener koji je donio 3. naslov prvaka u Mostar.

Iako odluka nije bila jednostavna donesena je, prije svega, kako bi se momčadi i svima oko momčadi jasno dalo do znanja da je ambicija HŠK Zrinjskog i u ovoj sezoni obrana naslova prvaka i sve ispod toga ćemo cijeniti kao neuspjeh te je predsjedništvo svjesno da je na sebe preuzelo veliku odgovornost u slučaju rezultatskog neuspjeha, ali kao i do sada nismo spremni na bilo kakve kompromise kad je HŠK Zrinjski u pitanju.

Uostalom veliki, a HŠK Zrinjski jeste takav Klub, promjene prave kada ide dobro, a ne kada „kola krenu nizbrdo“, jer je tada u većini slučajeva već prekasno.

Ime novog trenera biti će javnosti priopćeno najkasnije do početka priprema koje počinju 12. siječnja 2015. godine”, stoji u priopćenju Zrinjskog.

(Bljesak.info)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.