Branitelji u srijedu blokiraju granice

Udruga zaboravljenih branitelja BiH blokirat će granične prijelaze s Hrvatskom zbog nepoštivanja dogovora u vezi uvrštavanja rezolucije branitelja na dnevni red sjednice Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH, priopćili su iz Udruge.

Branitelji će blokirati granične prijelaze Izačić, Kamensko, Vinjane Gornje, Goricu, Orahovlje, Crveni Grm, Bijaču i Doljane u srijedu u 10.00 sati.

(www.jabuka.tv)

17 komentara

  • Džabslebaroši jedni, idite tražiti posla, a ne pravite blokade. Kome pravite blokadu? Opet poštenom narodu koji se bori da zaradi komad kruha. Idite u Sarajevo pa blokirajte.

      • *ebli ti oni mater. Traže ono što im pripada. Oni su ti koji su izgubili svoju mladost po terenima, a zašto za koga ? To što će blokirati granicu neka će! Trpite i čekajte ako se nađete na nekoj, šta samo vi trebate živit ? Ima njih koji rade ali imaju pravo tražit ono što im pripada. Ako bog da nešto će i demolirati da vam pokažu kako se bori za svoja prava. Pogledajte francusku radničku klasu šta je radilia po francuskoj.

  • Da ne bude kao poljoprivrednici kad su blokirali Kupres prije par godina radi Lijanovića.Običan narod blokirali i držali na suncu 2h,a “gospodu” sa džipovima propuštali.Pali su u očima ljudi na dno i od tog momenta me nije ni briga za njihove probleme.

  • ne mogu se načuditi ovim komentarima ili ne znate ili nećete da znate mnogi nemaju zdravstvenu knjižicu nemaju ništa za tri i pol godine rata , trebali smo plaćati lažne okolnosti stradavanja i to potkrijepiti lažnom liječničkom dokumentacijom za ono što nam pripada po božijem i ljudskom zakonu 90% nas su prva crta borbeni sektor i biće veselo u idući godinu dana .

  • NEMOJTE SE PROSIPAT ,IONAKO VAS NIKO NE ŠLJIVI NI JEDAN POSTO.
    ZNAM TO GOVORIM I SAM SAM BRANITELJ(OFUCALA SE TA RIJEČ,TREBALO BI JE UKINUTI)JEBE SE NEKOM I ZA VAS I ZA MENE.TAKO VAM JE TO, PA SE VI KURČITE DO MILE VOLJE…

Komentiraj: