Brajković želi iz Zrinjskog: “Nisam dobio ni marke!” – Jabuka.tv

Brajković želi iz Zrinjskog: “Nisam dobio ni marke!”

Što je još gore, nitko me nije nazvao niti se itko brine od nama igračima. Takav odnos mi je dozlogrdio

Mladi 21-godišnji košarkaš Zrinjskog Jure Brajković nije igrao u trećem kolu Lige 12 u teškom porazu kod Širokog (78:95).

U prvi mah činilo se da se radi o nekoj ozljedi, jer Brajković je jedan od standardnijih igrača Zrinjskog i s obzirom da spada u zaštićeno godište jedan je od važnijih članova te momčadi.

No, sam Brajković nam kaže da je zdrav i da nije igrao u Širokom Brijegu jer ga je klub suspendirao. Suspendiran je jer je odlučio ne doći na treninge prve momčadi, a odluku je donio zbog, kako kaže, bezobraznog odnosa od strane kluba prema njemu, ali i ne samo njemu.

‘Tri mjeseca od kluba nisam dobio ni marke za ono što radim, ali što je još gore, nitko me nije nazvao niti se itko brine od nama igračima. Takav odnos mi je dozlogrdio i odlučio sam zatražiti ispisnicu. Klub me ne pušta, ali ustrajat ću u svom zahtjevu’, kaže nam Brajković.

Ovaj mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, bivši juniorski prvak sa Zrinjskim, bio je ovog ljeta na probi u Igokei i zadovoljio je ljude iz BiH prvaka koji su se zainatili da ga dovedu i zbog kvaliteta i zbog činjenice da je zaštićeno godište, no zapelo je oko odštete.

Zrinjski ga nije pustio ni u Široki niti u još jedan drugi klub, što ne bi bio problem da je plaćen po ugovoru koji ima s matičnim klubom. Međutim, profesionalac je koji ne dobiva plaću, a to je za momka koji živi s majkom koja također nema nikakvih primanja izuzetan problem, prije svega s ljudske strane.

“Pokušat ću se razići sa Zrinjskim normalnim putem, ali ako bude trebalo tražit ću zaštitu Saveza ili bilo koje instance koja mi može pomoći da izađem iz ovakve situacije”, zaključio je Brajković.

(www.bljesak.info)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.