Brady moli Muska da obriše jednu njegovu fotografiji ako preuzme Twitter

Tomu Bradyju odgovara da Elon Musk postane vlasnik Twittera jer bi volio da zauvijek nestane jedna fotografija.

Brady je otvoreno na Twitteru pitao Muska hoće li, ako postane vlasnik Twittera, zauvijek izbrisati njegovu staru fotografiju, onu na kojoj za draft pozira u boksericama, a izgleda poprilično drugačije nego danas.

Musk je nedavno postao jedan od najvećih dioničara Twittera, a kako se čini ne planira stati s kupovinom dok ne postane jedini vlasnik. Brady je odlučio iskoristiti priliku za rješavanje svog problema, iako je vjerojatno i njemu jasno da nešto što se jednom pojavi na internetu više nikad ne može nestati.

Iako je Musk jako aktivan na Twitteru, na njegovu molbu još nije odgovorio.

Bradyjeva fotografija izazvala je veliku pozornost kad se prvi put pojavila, a otad je postala viralna.

Musk je ponudio 41.4 milijarde dolara za kupnju Twittera.

Objava američkog regulatora pokazuje da je Musk ponudio 54.2 dolara po dionici Twittera, što je 38% više od cijene dionice na dan 1. travnja. Bio je to zadnji dan trgovanja dionicom Twittera na burzi prije nego što je osnivač Tesle i Spacea kupio više od 9 posto dionica Twittera, čime je postao jedan od najvećih dioničara Twittera.

Musk je rekao da će, u slučaju da njegova ponuda ne bude prihvaćena, “razmisliti o svojoj poziciji dioničara”.

Odlučio sam ulagati u Twitter jer vjerujem u njegov potencijal da bude platforma za slobodu govora diljem svijeta, a smatram da je sloboda govora društveni imperativ za funkcionalnu demokraciju, napisao je Musk u prijavi financijskom regulatoru, a prenosi BBC.

Ovo je moja najbolja ponuda. Ona je i konačna. Ako se ne prihvati, razmislit ću o svojoj poziciji dioničara, napisao je Musk u prijavi.

Musk je jedan od najpopularnijih korisnika Twittera, s više od 80 milijuna pratitelja. Često objavljuje i detalje o svojim tvrtkama, zbog čega je u više navrata bio optužen za manipuliranje tržištem, a protiv njega je bilo pokrenuto i nekoliko istraga.

U tjednima prije nego što je preuzeo 9% dionica, Musk je objavljivao o Twitteru i algoritmima koji upravljaju platformom.

Elon Musk poslao ponudu: Želi kupiti sve dionice Twittera

(www.jabuka.tv | Foto: AP/Charles Sykes)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.