Bračni par Kovač donirao 20.000 eura livanjskoj bolnici | Jabuka.tv

Bračni par Kovač donirao 20.000 eura livanjskoj bolnici

Robert i Anica Kovač nisu zaboravili svoj rodni kraj te su odlučili u vremenu epidemije koronavirusa uputiti donaciju Županijskoj bolnici u Livnu “dr. fra Mihovil Sučić”.

Ova informacija je objavljena u Facebook grupi “Pomoc Bolnici Livno”, a podsjećamo kako su ranije svoje donacije od poznatih Livnjaka uputili izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić te poduzetnik Mate Rimac.

Savjetujemo da sjednete u svoje naslonjače, jer slijedi BOMBA!!! Pratili su našu priču cijelo vrijeme, prepoznali da je to nešto posebno. Nešto za povijest grada Livna. Da je to nešto novo, iskrena i čista priča. Odlučili su se pridružiti našoj priči, najavili su nam, a danas su obećano i ispunili! Na kakav način? MAESTRALAN!!! Iznos donacije? Boli glava! Tko su oni? Naši ANICA i ROBERT KOVAČ!!! Uspješni, svima nam dobro poznati, ali prije svega veliki ljudi, navodi se u ovoj Facebook grupi.

Hvala Vam, Vi ste šlag na kraju naše zajedničke priče. Veselite se ljudi, ispisali smo skupa povijest Livna. Idemo svi skupa: Neka pati koga smeta, Livno je centar svijeta!!!, navodi se u opisu donacije bračnog para Kovač.

💣💣 💣 Pažnja! Pažnja! Savjetujemo da sjednete u svoje naslonjače, jer slijedi BOMBA!!! Pratili su našu priču cijelo…

Posted by Mario Šandrk on Tuesday, 21 April 2020

(www.jabuka.tv)


16 komentara

Komentiraj: