Božićni ugođaj u Ljubuškom: Sajam i božićna predstava – sve u humanitarne svrhe!

Udruga Mladih Agape iz Ljubuškog i ove godine organizira veliku humanitarnu akciju pod nazivom “Reakcija” koja će pomoći najugroženijim ljudima ljubuške općine pod geslom “Dajući malo, primamo višestruko” koja će se održavati od 16. do 19. prosinca 2013. godine.

Volontere Udruge Agape moći ćete pronaći na tri mjesta u gradu: u Ulici fra Petra Bakule (ispred zgrade Doma zdravlja), u Zrinsko-Frankopanskoj ulici (ispred zgrade Općine) i u Ulici fra Matije Divkovića (ispred crkve sv. Kate), a volonteri će nositi crvene božićne kapice kako biste ih mogli lakše uočiti i pronaći.

Prva dva dana akcije prikupljat će se donacije građana od 11 do 17 sati, a moći ćete donirati novac, hranu, školski pribor, drvo za ogrijev, deke i igračke, a iz Udruge Agape napominju da odjeću ove godine neće prikupljati.

U večernjem satima, u oba dana akcije, održat će se i božićni sajam u šatoru koji će biti postavljen na Trgu Domovinske zahvalnosti iza općinske zgrade, a u kojem će se građani moći družiti i zabavljati uz bogat kulturno-zabavni program te uživati u kuhanom vinu, čaju, kolačima i ostalim hercegovačkim delicijama. Na sajmu će se također prodavati i rukotvorine domaćih kreativaca, a sav prihod od prodaje ići će u humanitarne svrhe.

Zadnjeg dana ”Reakcije”, 19. prosinca 2013. godine, održat će se predstava ‘Duh Božića’ u restoranu Ohio; točna satnica bit će naknadno objavljena.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.