Božićni koncert iz Posušja prikazat će se i na državnoj televiziji

Veliki božićni koncert pod nazivom ”Stina pradidova” održat će se u petak 23. prosinca u Gradskoj sportskoj dvorani u Posušju. Na koncertu će nastupiti jedna od najpoznatijih i najboljih hrvatskih klapa Tomislav Bralić i klapa Intrade, a uz njih prigodne božićne pjesma otpjevat će i posuške klape Zvizdan i Grga.

Ovaj koncert je humanitarnog karaktera, a dio prihoda od prodaje ulaznica namijenjen je Humanitarnoj udruzi fra Mladen Hrkać. Koncert u Posušju će se i snimati, a BHT1 emitirat će ga u osamdesetminutnoj snimci na sam blagdan Božića u 20.15 sati.

Prije koncerta, koji počinje u 19.30 sati, u posuškoj kinodvorani prikazat će se i film ”Druga obitelj” koji govori o ovoj udruzi.

Humanitarna udruga fra Mladen Hrkać osnovana je 2012. godine u Zagrebu kao dobrovoljna, humanitarna, nevladina i neprofitna organizacija, s ciljem pružanja informacijske, financijske i logističke pomoći osobama sa zdravstvenim poteškoćama koje žive izvan Hrvatske, a dolaze na liječenje u Zagreb, kao i njihovim obiteljima.

Njihova svjedočanstva su i prikazana u ovom emocijama nabijenom filmu redatelja Zdenka Jurilja.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.