Božićna čarolija u Mepas Mallu

Pred nama je vrijeme darivanja i vrijeme dragocjenih trenutaka s vašim najmlađima. Mepas Mall je sve vjerne posjetitelje ovaj vikend odlučio darovati božičnom čarolijom, jedinstvenim blagdanskim vikendom sa dvije prigodne dječje predstave i zabavnim druženjem sa Djedom Božićnjakom.

U subotu 19.12. od 18.00 sati na 3.katu Mepas Malla (bivši prostor Mališić) očekuje vas lutkarska predstava „Betlehemska crna ovca“, intrigantna priča rođenja djeteta Isusa iz perspektive ovčje obitelji. U predstavi Isusovo rođenje prikazano na potpuno drukčiji način koji će djeci zasigurno biti jako zanimljiv. Nakon predstave uslijedit će druženje sa Djedom Božićnjakom koji je pripremio mnoštvo slatkih Kandit iznenađenja mališanima.

Subota i nedjelja, 19. i 20. prosinca 2015. od 18:00 sati na 3.katu centra

U nedjelju 20.12. od 18.00 sati na 3.katu centra možete pogledati dječju predstavu zabavnog karaktera, simboličnog naziva „Dar“, gdje će i glumci na prikladan način približiti Božić najmlađima. Nakon predstave slijedi druženje sa Djedom Božićnjakom.

Pored Božićne čarolije za vikend, u utorak 22.12. očekuje vas vrhunska zabava uz Late Night Shopping. Od 19:00 do 23:00 sata uživajte u blagdanskoj noćnoj shopping avanturi. Imate priliku sebi i najbližima priuštiti blagdanske poklone za pamćenje po super sniženim cijenama. Blagdanski ugođaj upotpunit će božićni koncert Akademskog zbora Pro Musica.

Ne zaboravite upisati svoje račune u aplikaciju na našoj Facebook stranici i tako povećati šanse za osvajanje ultimativnog zaslona Vaših snova, 55” LG OLED TV

Uživajte u božićnoj čaroliji, posjetite nas i zajedno s nama osjetite pravi duh Božića ☺

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu