Božić je idealno vrijeme za prosidbu?

Božićni blagdani donose romantično raspoloženje, pokazalo je istraživanje internetske stranice Chillisauce.co.uk, a upravo zbog toga muškarcima su najpopularnije vrijeme za prosidbu.

S time se slaže skoro polovica ispitanika, a trećina kaže da im je Badnjak najromantičniji dan za postavljanje sudbonosnog pitanja.

No, s druge strane, čak tri četvrtine ljudi smatra da je sasvim OK prekinuti vezu na Božića ako partneri ustanove da baš i nisu stvoreni jedno za drugo.

Prosidba je i dalje muška stvar, tako da ne čudi da bi čak 65 posto muškaraca odgovorilo NE da ih partnerica zaprosi, a 15 posto žena misli da bi prosidba trebala biti kreativnija od klečanja na koljenu s prstenom u ruci, pa predlažu kreativnu upotrebu dostupnih tehnologija. (Metro-portal.hr)

Ženama je i dalje Valentinovo dan broj jedan za prosidbu, a nakon njega slijede:

– godišnjica veze
– Badnjak
– Božić
– Stara godina
– Nova godina
– njegov rođendan
– njen rođendan
– Halloween

Muškarci su malo drugačije složili listu:

– Badnjak
– Valentinovo
– godišnjica veze
– Halloween
– Božić
– Stara godina
– Nova godina
– njegov rođendan
– njen rođendan

(www.jabuka.tv)


Nema komentara

  • je,je za prosidbu je Božić..A za razvode?Samo u Širokom je ove godine razvedeno ili je pred razvodom desetine i desetine brakova..Da su nam se babe i didovi tako olako razvodili k… bi nas bilo..Nego stvar hebe,net,laptop,fejs..pomodarstvo..bruka i sramota postajemo od naroda i katolika..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.