Bosanac stupio u brak sa sedam atraktivnih žena, pročitajte kako ih je zavodio

S obzirom na porast broja razvoda proteklih godina, uskoro ćemo odvjetnike koji se bave brakorazvodnim parnicama moći prozvati stručnjacima za brak.

Jedan od njih je i Omar Mehmedbašić iz BiH koji je za Klix.ba prepričao neka iskustva iz svoje dosadašnje karijere. Kazao je tako da neki u brak stupaju prebrzo, neki iz ljubavi, a neki zbog toga što ga shvaćaju kao kratku avanturu. A u posljednju, bizarnu, skupinu spada i jedan klijent kojeg je Mehmedbašić razveo čak sedam puta.

“Bio je to čovjek koji je radio na tržnici i nije bio privlačnog izgleda, ali je uspijevao privući vrlo atraktivne i lijepe žene. S prvom ženom je bio pet godina u braku i došao je da ga razvedem. Procedura je okončana za mjesec dana i onda je shvatio da je to brže i jeftinije od toga da im plaća pića i flertuje s njima. S drugom ženom je došao poslije mjesec dana, a s trećom poslije tri mjeseca. Više nije zvao žene na kavu, već je svakoj išao na vrata i molio ih za brak. Svaka žena je bila sve ljepša”, kazao je Mehmedbašić.

Dodao je da je shvatio da žene više vjeruju u papir nego u ljude, jer je svaka, usprkos njegovom izgledu i ponašanju, stupila u brak s njim.

“Ženama svi nude kavu, provod i avanturu, a rijetko tko brak. A on zapravo nudi brak koji konzumira kao avanturu. Na kraju sam ga vidio s jednom liječnicom koja je izgledala kao zečica iz Playboya i nisam mogao vjerovati da je bila s njim. Siguran sam da ne bi izlazile s njim da im je nudio avanturu i piće. Kada sam jednu od njih pitao zašto su bile s njim rekla mi je da su je svi prevarili pričom o druženju i kavama, a da je on došao na vrata i tražio brak. To mi je pokazalo koliko su žene praznovjerne i vjeruju u papir koji ja poderem za pola sata”, ispričao je odvjetnik.

(Klix.ba)

2 komentara

  • a ja san neki dan baš ovde kod nas u Ercegovini vidio nešto što me je jako potreslo.Dvojica naime bosanaca su gurala mješalicu za beton pokušavajuć je tako upaliti.Jebiga ljudi kažen in ja pa ne iđe to tako, ne može se mješalica za beton upaliti na guranje. A oni ti meni kažu ni pet ni šes -gledaj ti svoja posla, šta se praviš pametan…..i tako odo ja tužani ojađen misleć kako još dugo nećemo mi vidjet svjetlo na kraju tunela

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.