Borjana Krišto posjetila FEAL

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto u petak je posjetila tvrtku FEAL d.o.o. Široki Brijeg.

U sjedištu jednog od najuspješnijih hercegovačkih poduzeća predsjedateljcu Vijeća ministara Bosne i Hercegovine dočekali su vlasnik tvrtke Feal d.o.o. Mario Čolak, generalni direktor Ante Musa i izvršni direktor za proizvodnju Miro Rezo.

Foto: Vijeće ministara BiH

Na samom početku domaćini su izrazili srdačnu dobrodošlicu predsjedateljici Krišto uz zahvalu za posjet. Vlasnik i ravnatelji su prezentirali situaciju u tvrtki i naglasili kako više od 80% svojih proizvoda izvoze na tržište Europske unije, ali i drugih zemalja.

Feal danas zapošljava preko 750 radnika uz godišnji proizvodni kapacitet od 70.000 tona i s kontinuranim rastom prihoda.

Krišto je izrazila čestitku na ostvarenim uspjesima i naglasila važnost konstantne podrške svih razina vlasti u Bosni i Hercegovini za jačanje gospodarstva. Također, poželjela je puno uspjeha u budućim projektima kao i onima koji su u realizaciji, te istaknula kako je ekonomski rast proizvodnje i razvoj ovakvih tvrtki jamac bolje budućnosti i europske Bosne i Hercegovine, stoji u priopćenju Vijeća ministara.

Donosimo popis 20 najuspješnijih tvrtki u ŽZH

(www.jabuka.tv)