Borcu isključena struja na stadionu, upitna utakmica s Veležom

Nogometaši Borca sinoć nisu odradili ranije planirani trening, a razlog je to što je na Gradskom stadionu u Banja Luci još jučer isključena električna energija. Zbog nedostatka struje nogometaši nisu mogli večeras trenirati, a ako se nešto ne izmijeni Borac bi mogao i izgubiti utakmicu u subotu protiv Veleža i to službenim rezultatom 0:3.

Ova utakmica je zakazana za 19 sati u subotu i to zbog prijenosa na TV Arena, pa izmjene termina neće biti. Jedan od članova uprave je kazao da direktor Šipovac i njegovi suradnici sve čine kako bi se struja priključila.

“Nije dobro ovo što se radi na Gradskom stadionu. Ovdje se održavaju koncerti i mnoge druge manifestacije, troši se struja, a računi se ispostavljaju na teret FK Borac. To je sramota, prije svega grada. Šipovac dva dana traži rješenje, ali za sada nitko nema sluha, pa ostaje da se vidi hoće li Banja Luka doživjeti još jednu bruku zahvaljujući nesposobnošću ljudi koji vode ovaj grad”, tvrdi izvor ‘Sportsporta’ iz Borca.

Hoće li će Banja Luka doživjeti novu bruku i hoće li će ovaj grad biti prvi u povijesti u kojem se neće igrati prvenstvena utakmica koja uz sve to treba da se prenosi na televiziji ostaje da se vidi. Očigledno je da u Banja Luci političari samo u predizbornoj kampanji najavljivali bolje dane.

(SportSport.ba)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.