Boljitkovci dočekali Mladena Ivankovića Lijanovića: ‘Dobro doš’o predsjedniče!’

Među uhićenima u jučerašnjoj akciji ‘Meso’ bio je i predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak, Mladen Ivanković Lijanović. Nakon višesatnog pretresa njegove kuće u Širokom Brijegu, SIPA je predsjednika stranke u lisicama odvela u prostorije SIPA-e u Sarajevo.

Nakon saslušanja pred Tužiteljstvom BiH svi osumnjičeni su se izjasnili da nisu krivi, a tijekom četvrtka ujutro Mladen Ivanković Lijanović pušten je na slobodu te je tim povodom izjavio: ”Ne znam zašto su me uhitili, a evo ne znam i zašto su me sad pustili”.

Predsjednik je dočeka u središnjici NSRzB, a na službenoj facebook stranici stranke osvanula je fotografija na kojoj se nalazi Mladen Ivanković Lijanović i nekoliko mlađih članova stranke. U opisu fotografije stoji: ”Dobro doš’o predsjedniče!”

Brojni simpatizeri stranke u komentarima ispod fotografije napisali su: ”Samo da pravda bude provedena do kraja”, ”Dobit ćemo svaku bitku”, ”Najbolje moguće vijesti”, ”Dušmani su se prerano počeli radovati” i mnoge druge.

Mladen Ivanković Lijanović jedini je pušten na slobodu, a tijekom petka Sud BiH će se očitovati hoće li ostali uhićeni u akciji ‘Meso’ ostati u tridesetodnevnom pritvoru koje je zatražilo Tužiteljstvo BiH.

Akciju ‘Meso’ pratite u izdvojenoj temi portala Jabuka.tv

(www.jabuka.tv)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.