Bokserice ili gaćice? Što izbor donjega rublja otkriva o njemu

bokserice

Bokserice nose muškarci koji se boje odrasti, slip gaćice nose oni koji znaju što žele, a obične gaćice biraju frajeri koji se najviše od svega boje promjena

Odabir donje rublja otkriva osobnost i dok su o ženskom ispisane cijele knjige, njegovo odabir je rijetko na repertoaru. The Huffington Post donosi duhovitu analizu muškog izbora i otkriva što bokserice, slip gaćice ili pak one klasične govore o frajeru.

Bokserice

Muškarac koji najčešće nosi bokserice isti je onaj koji se ne libi pojesti komad stare pizze, nikad u stanu nema WC papira, a dezodorans smatra čistim bacanjem novca. Obožava nositi donje rublje s fora natpisima ili likovima iz crtića, što znači da je i dalje 11-godišnjak u duši koji nikad neće odrasti.

 

Slip (uske) gaćice

Ovaj muškarac sve drži pod kontrolom, on zna kada treba biti elegantan, a kad se može opustiti. On redovito vježba i neće sebi dopustiti da mu se salo prelijeva preko rubova gaćica. Slip gaćice bira muškarac koji točno zna što želi.

Obične gaćice

Muškarac koji nosi obične gaćice ne može ostaviti prošlost iza sebe i usredotočiti se na budućnost. Najvjerojatnije ih nosi još od djetinjstva što pokazuje da nije sklon promjenama i voli igrati na sigurno. Ovaj se tip donjeg rublja najčešće povezuje sa očevima i djedovima kada je vrsta donjeg rublja itekako bila ograničena.

Nenošenje donjeg rublja

To što muškarac ne nosi donje rublje, nije znak njegovog seksepila, već je vjerojatnije da je u pitanju samo lijenost. Ili nije stigao oprati rublje. Ako ne stigne ono osnovno, sigurno nema vremena ni za druge stvari.

(www.24sata.hr)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.