Boksački spektakl u Mostaru

U nedjelju 2 .prosinca u dvorani na Bijelome brijegu u Mostaru održat će se veliki boksački spektakl koji će mostarskim gledateljima ponuditi čak sedam borbi u profesiolnom i amaterskom boksu, te u Muay thaiju (tajlandski boks).

Na početku boksačke revije naziva “King of the ring” gledatelji će moći vidjeti tri borbe u amaterskom (olimpijskom) boksu, a nastupiti će tri boksača iz HBK Zrinjski, Silvio Soče, Žanel Puce i Goran Stanić.

Jedna od atrakcija biti će i borba u tajlandskom boksu. Domaći favorit Marin Čarapina, član kluba MC Hunter i aktualni prvak Hrvatske, boriti će se protiv Ede Čavrka.

Za kraj večeri rezervirane su borbe u profi boksu. Nakon Bojana Pešića i Slaviše Simeunovića u ring će ponajbolja bh. boksačica Irma Balijagić koja će se u šest rundi boriti protiv Ana Mari Maras.

Šlager večeri i završna borba bit će okršaj domaćeg boksača Emila Markića, inače neporaženog u svojih pet dosadašnjih borbi, te Beograđanina Mile Nikolića. I ta borba bit će na šest rundi.

Inače, ovu manifestaciju organizira Hrvatska udruga sportske rekreacije “Vjekoslav Arapović” i “Ultras-Zrinjski” Podhum Mostar.

Cijeli program počinje od 19 sati, a ulaznice će se prodavati po cijeni od pet konvertbilnih maraka te se mogu kupiti u Ultras Pub-u u Mostaru (kraj 1. osnovne škole).

PROGRAM
Olimpijski boks
Silvio Soče (HBK Zrinjski) – Marinko Škrobo (BK Ljubuški)
Žanel Puce (HBK Zrinjski) – Vladimir Ivan (Metković)
Goran Stanić (HBK Zrinjski) – Mirko Ždralo (BK Zvornik)
Profesionalni Muay thai
Marin Čarapina (MC Hunter) – Edo Čavrk (Metković)
Profesionalni boks
Bojan Pešić (Crna Gora) – Slaviša Simeunović (BiH) – 4 runde
Irma Balijagic (BiH) – Ana Mari Maras (Hrvatska) – 6 rundi
Emil Markić (Hrvatska) – Mile Nikolić (Srbija) – 6 rundi

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.