Bliži se Miočićev povratak, poznat i mogući protivnik

Bivši UFC-ov teškaški prvak Stipe Miočić nije se borio od ožujka prošle godine i poraza od Francisa Ngannoua, ali čini se kako bi ga u srpnju mogli vidjeti ponovo u ringu. I to protiv nove teškaške senzacije Taija Tuivase.

Američki mediji prenose kako bi ih UFC rado vidio kao glavnu borbu na događaju koji je planiran za 2. srpnja 2022. godine.

Taj bi okršaj trebao dati prvog izazivača za sljedeći napad na pojas u teškoj kategoriji.

Ngannou je nedavno pobijedio Cyrila Ganea i ujedinio privremeni i pravi pojas pa je UFC-u ponestalo izazivača. Tai Tuivasa je u sjajnom nizu od pet uzastopnih pobjede, a svojom zadnjom protiv Derricka Lewisa osigurao si je ovu priliku. No, potreban mu je još jedan izazov prije napada na titulu, a za taj meč Dana White sjetio se Stipe Miočića.

Miočić se spominjao kao mogući prvi ispit za Jona Jonesa u teškoj kategoriji, ali kako se jedan od najvećih boraca svih vremena u zadnje vrijeme više bori s vlastitim demonima, nego sa sparing partnerima i fokuserima, UFC je promijenio ploču i pokušat će spojiti najvećeg teškaša u UFC-u svih vremena s novom nadolazećom nadom.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.