Bliži se kviz o NK Široki Brijeg: Organizatori prave zanimljiv test za vjerne navijače

Avatar
Objavio Ivana Soldo
Kviz znanja o Nogometnom klubu Široki Brijeg pod nazivom “Plavo-bijeli” održat će se u četvrtak, 7. studenoga od 20 sati u caffe baru Eko u Širokom Brijegu.

Jure Suton jedan je od organizatora, a u razgovoru za portal Jabuka.tv otkrio je otkud ideja za održavanje prvoga ovakvog kviza, što očekuje one koji odluče provjeriti svoje znanje o klubu s Pecare te još mnogo toga.

Ideja začeta još u ožujku

Na ideju je došao prijatelj koji sa mnom organizira ovaj kviz. Ideja se rodila nekada u ožujku ove godine, ali nažalost naš je klub u to vrijeme proživljavao jedne od najtužnijih trenutaka u povijesti.

Svi znamo da nas je prerano napustio naš vratar Krešimir Bandić pa smo zbog te tragedije privremeno prekinuli ideju o kvizu.

Sada je sve spremno i tu je još nekoliko osoba koje nam pomažu oko nekih sitnica tako da se i njima ovim putem zahvaljujem, započeo je Suton.

Ideja je finalizirana prije 15 dana, kada su organizatori odredili datum i započeli s organizacijom. Kviz će sadržavati 50 pitanja podijeljenih u pet krugova, a Suton je izdvojio i primjer nekog pitanja.

Posjetitelji će imati priliku družiti se s aktualnim, ali i bivšim igračima Širokog Brijega

“Tko je bio strijelac u meču sa Željezničarom na Grbavici 2014.” mogao bi biti primjer jednog pitanja, no bit će tu i zadataka gdje se piše rezultat neke utakmice i strijelci. Da sad ne otkrivam previše, bit će raznih pitanja, koja će, iskreno, možda biti i teška, ali i zanimljiva, nastavio je navijač i organizator kviza Jure Suton.

“Ljubav prema našem klubu mora biti još veća”

Prijave traju do samoga početka kviza tako da se svi zainteresirani imaju vremena prijaviti. Prijave se mogu vršiti na brojeve: 063/520-677 ili 063/270-311.

Reakcije na ideju o kvizu stvarno su pozitivne i klub i navijači i igrači pohvalili su ovu ideju.

No, s druge strane, svjesni smo da ljubav prema našem klubu može i mora biti još veća i bolja. Tako da nas zanimanje i nije previše iznenadilo, ali svakako da smo sretni što nailazimo samo na pozivitne komentare, dodao je za portal Jabuka.tv Suton.

Kviz je zasigurno odlična prilika da se na jednom mjestu okupe sve generacije navijača i simpatizera kluba s Pecare koji će imati priliku družiti se s aktualnim, ali i bivšim igračima. U ekipi mogu sudjelovati od dvije do četiri osobe, kotizacija iznosi 20 KM po ekipi, a organizatori su pripremili nagrade koje će biti u simbolima kluba.

Ovim putem pozivam još jednom sve navijače i simpatizere najdražeg nam kluba, ako ne na natjecanje, onda svakako na druženje koje je zapravo i najveći cilj ovoga kviza.

Široki Brijeg je uvijek bio i uvijek će ostati sportski ponos Hrvata u BiH ma koliko god to nekima smetalo, zaključio je za čitatelje portala Jabuka.tv jedan od organizatora kviza znanja o NK Široki Brijeg Jure Suton.

(www.jabuka.tv)

Autor

Avatar

Ivana Soldo

Dvije najveće ljubavi, sport i novinarstvo, uspješno spojila dolaskom na portal Jabuka.tv. Odgojena na sportskim terenima, iste pohodi i danas, samo uz laptop. Voli zalutati i u druge rubrike, ako je priča baš baš dobra.


10 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.