Blizanke se udale za blizance: Naša će djeca genetski biti braća i sestre

Jednojajčane blizanke Brittany i Briana Deane (33) čekaju djecu sa svojim supruzima, Joshom i Jeremyjem Salyersom, ali njihova djeca neće biti samo u krvnom srodstvu, ona će genetski biti braća i sestre.

Brittany i Briana su jednojajčane blizanke, baš kao i Josh i Jeremy, zbog čega je ova nevjerojatna stvar moguća. Svo četvero upoznali su se na festivalu prije tri godine, a obojica braće zaprosili su svoje djevojke nakon samo šest mjeseci “nevjerojatne romantike”, kako sami kažu.

Imali su zajedničko vjenčanje, žive u istoj kući, a sada zajedno i čekaju djecu.

Svoju vijest podijelili su na društvenim mrežama.

Pogodite što? Oba para su trudna. Oduševljeni smo i zahvalni što smo trudne istovremeno i dijelimo ovu vijest sa svima vama! Naša djeca ne samo da će biti rođaci, već genetski braća i sestre. Jedva čekamo da ih upoznamo i da se upoznaju, napisali su na svojem zajedničkom Instagram profilu.

Blizanke su priznale pratiteljima na Instagramu kako su planirale da budu trudne istovremeno i to im se sada i ostvarilo, piše The Sun.

Budući da identični blizanci dijele isti DNK, djeca dva para identičnih blizanaca pravno su rođaci, ali genetski više nalikuju braći i sestrama.

View this post on Instagram

Guess what!!?? BOTH couples are pregnant! 🤰🤰 We are thrilled and grateful to experience overlapping pregnancies and to share this news with you all! ✨🍀✨🍀✨🍀✨🍀✨ Our children will not only be cousins, but full genetic siblings and quaternary multiples! Can't wait to meet them and for them to meet each other! ✨🍀✨🍀✨🍀✨🍀✨ #SalyersTwins #TwinsMarriedToTwins #expecting #thebump #pregnancyannouncement #pregnancyandbeyond #twinning #dubblebubble #baywatch #babywatch #pregnancyphoto #pregnant #bestpregnancyphotos #maternity #momstobe #dadstobe #twinsisters #twinbrothers #strangethings #identicaltwins #deanetwins #twincouples #twinmoms #twindads #miracle #ourtwinsanewedding #twinwedding #twinpregnancy #pregnancyphotoshoot #dreamcometrue

A post shared by Josh, Jeremy, Brittany, Briana (@salyerstwins) on

(www.jabuka.tv)

5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.