Blaž Slišković odlazi s trenerske pozicije Zrinjskog

Blaž Slišković (60) neće biti trener HŠK Zrinjski Mostar u novoj sezoni.

Nakon nekoliko razgovora koji su vođeni po završetku prethodne sezone, donesen je zajednički zaključak da ugovor neće biti produljen s obzirom na realnu mogućnost, ali i otvorenu želju dosadašnjeg glavnog trenera da karijeru nastavi u inozemstvu, navodi se u priopćenju Zrinjskog.

Nakon dva uzastopna naslova prvaka osvojena sa Zrinjskim, popularni Baka je napustio klub i prošlog ljeta, ali se loših rezultata s trenerom Antom Mišom ponovno vratio na klupu Zrinjskog. U protekloj sezoni ostao je bez trofeja.

HŠK Zrinjski se zahvaljuje gospodinu Sliškoviću što je na otvaranju prethodne sezone pristao još jednom na ulogu šefa struke, a cijeneći njegov veliki doprinos koji je ugradio u posljednje tri sezone, Klub mu je u razdoblju do pronalaska novog angažmana odlučio ponuditi ulogu savjetnika Uprave za sportska pitanja, što je gospodin Slišković prihvatio, naveo je mostarki klub o+u obrazloženju ove odluke.

O kandidatima za novog trenera Plemića se već nagađa neko vrijeme u javnosti. Najčešće se spominju imena Mate Neretljaka, Mladena Žižovića te Feđe Dudića.

Sigurno je da će Mostarci morati pronaći novog trenera čim prije zbog novih europskih obaveza te priprema za iduću sezonu.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.