Blaž Slišković novi šef struke NK Široki Brijeg?

NK Široki Brijeg ostao je bez trenera već nakon 1. kola BH Telecom Premijer nogometne lige BiH.Nezadovoljna učinkom Marijana Bloudeka Uprava NK Široki Brijeg odlučila se rastati sa njim nakon neuspjeha u Europi, te nakon neodlučenog rezultata na startu nove sezone u Premijer ligi.

Uprava NK Široki Brijeg je u potrazi za novim trenerom, a kako saznajemo iz izvora bliskom klubu najozbiljniji kandidat je Blaž Baka Slišković koji je već sjedio na klupi širokobriježana. Za sada još nije ništa konkretno dogovoreno ni potpisano, ali ne bi bilo iznenađenje da se Baka pojavi na klupi NK Široki Brijeg već u nedjelju na utakmici sa HŠK Zrinjski.

hercegovina.info4 komentara

  • ako se ne promijeni politika kluba i konačno klub napuste penzioneri džaba je mijenjati trenere. nogomet igraju igrači, a treneri samo pomažu savjetom.

  • dosta je i Mije i Drage i Solde, ne trenera nego nekakvog tajnika Solde . Svi su oni nepismeni, nesamo figurativno nego stvarno. treba postaviti nekoliko pametnih i prije svega poštenih ljudi pa će vjerojkastno biti bolje

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.