Blago Gašpar pozvan u futsal reprezentaciju BiH

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine od 24. do 29. rujna sudjelovati će na Futsal turniru Umag 2021, u sklopu priprema za Europsko prvenstvo koje se igra početkom 2022. godine, u Nizozemskoj.

Futsal reprezentativci će se okupiti 21. rujna u Treningu centru NS/FS BiH, gdje će boraviti do 23. kada će krenuti put Umaga.

Za predstojeće okupljanje izbornik nije puno mijenjao spisak, u odnosu na prije, a novo ime među reprezentativcima je Blago Gašpar, igrač Novog Vremena iz Makarske, hrvatskog prvoligaša, piše 4plus1.

Izbornik je za predstojeće okupljanje pozvao:

Stanislav Galić (Mostar SG Staklorad), Marin Sesar (Novo Vrijeme), Josip Sesar (Sttugarter), Marijo Aladžić (Mostar SG Staklorad), Srđan Ivanković (Sttugarter), Davor Arnautović (Salines), Blago Gašpar (Novo Vrijeme), Mirko Hrkać (Italija), Nermin Kahvedžić (Mostar SG Staklorad), Anel Radmilović (Mostar SG Staklorad), Josip Bošković (HMNK Vrgorac), Darko Milanović (Salines), Andrijano Dujmović (Hercegovina), Bilal Jelić (Mostar SG Staklorad), Senad Poračanin (GFC Sarajevo), Ibrahim Hršumović (GFC Sarajevo).

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Sve je to krasno, divno…
    Ali sta nakon 30te kad “ostaris” za nogomet.
    Drzi se ti knjige i zavrsi skolu, pa igraj usput.
    Brzo godine prolaze

  • Potpuno se slažem s prvim komentarom jer od toga neces moc zivit ni dana cim prestaneš šutat loptu.Nadam se da ti i tvoji razmišljate o tome.Vrlo malo ljudi zivi od toga kao recimo Majca Bazina ili sada Maći Kvesić koji je jucer prosao u četvrt finale azijske lige prvaka.Od toga se onda da zivjeti i uštediti što ne znači da nece trebati i kasnije nešto raditi.Blago krasan si momak j svako ti dobro zelim.

  • Dečko je vrhunski momak ,odličan radnik, kulturan i pametan.. trenutno je izabrao karijeru i neka je ,Bože mu zdravlja..imat će kad radit

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.