Blagdanska izložba kreativaca

Pred nama su blagdani i vrijeme je darivanja. Mnogi od nas zasigurno razmišljaju u unikatnim poklonima za svoje najmilije.

Upravo zato, Mepas Mall i ove godine priprema najkreativniju blagdansku izložbu za sve ljubitelje unikatnih predmeta i posebnih detalja. Upotpunite blagdansku čaroliju ovaj vikend na 1. katu našeg centra gdje vas očekuje blagdanska izložba kreativaca.

U suradnji s udrugama “Očima kreativaca”, koje izlažu u subotu 14. prosinca 2019., i “Moje zlatne ruke” koje svoje radove predstavljaju u nedjelju 15. prosinca, pozivamo vas da nam se pridružite i sami uvjerite u ljepotu ručno izrađenih komada i time podržite rad naših kreativaca.

Od davnina je poznato da su ručno rađeni komadi savršena ideja za poklon najmilijima, a mi smo sigurni da ćete u bogatoj blagdanskoj ponudi zasigurno pronaći nešto i za sebe i svoje najbliže u ovom čarobnom vremenu. Ukrasi, suveniri, rukotvorine izrađene različitim tehnikama, odjevni dizajnerski komadi, torbice, slike, nakit samo su neki od predmeta koje ćete moći razgledati i kupiti.

Poseban dio blagdanske čarolije Mepas Malla je i Shopping Fest nagradni natječaj. Do 22. prosinca 2019. obavite kupovinu u Mepas Mallu i osvojite fenomenalne nagrade, a kako do njih saznajte klikom na LINK 

Priuštite sebi ugodno druženje s našim kreativnim izlagačima i odaberite svoj jedinstveni komad po kojem ćete biti prepoznatljivi.

Stoga, ako je bilo kakav oblik kreativnog stvaranja vlastitim rukama ono u čemu uživate, posjetite Mepas Mall ovaj vikend i prepustite se čarobnim idejama naših kreativnih izlagača.

Mi vas čekamo!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

*PR članak