Bivši voditelj Nove TV skupio novac za tatu: “Ovo je najbolji rođendan ikad”

Nakon što su brojni mediji prenijeli emotivan status bivše zvijezde Nove TV Nenada Hervatina u kojem je zamolio financijsku pomoć kako bi se mogao brinuti za bolesnog oca, u novoj objavi je javio da je novac skupljen.

HVALA SVIMA koji su pomogli. Ovim putem i tata i ja želimo se zahvaliti. Sakupili smo i više ni dovoljno. Molimo nemojte više uplaćivati. Višak ćemo namijeniti zakladi Ljubav bez granica kako bismo i mi dalje nastavili pomagati! Ovo je najljepši rođendan ikad. Ne zbog toga što smo pomogli tati, nego mu vratili osmijeh na lice i vjeru da ima dobrih ljudi. Hvala svima! Voli vas Neno kojemu ste ispunjenjem rođendanske želje ostvarili san. Tata i ja idemo dalje u borbu bez predaje, napisao je.

Tata o kojem piše, inače, nije njegov biološki otac, već ga je posvojio i brinuo se za njega kao da je njegov rođeni sin, a da bi takvog tatu poželio svakome, Nenad je otkrio u jednoj ranijoj objavi.

Joža i ja. Imao sam sreću odrasti u normalnoj obitelji i nemam trauma. Djetinjstvo kakvo sam imao prije dodjele skrbništva, s biološkim roditeljima zlostavljačima, ne bih poželio niti jednom djetetu. Moj otac Joža je bio strog i pravedan, no jako brižan i pun ljubavi i dobrote, i tako me odgojio. To želim svakom djetetu, napisao je tom prilikom, piše Index.hr.

(www.jabuka.tv) 


1 komentar

  • Svaka čast,ima još ljudi koji žive sve božije zapovjedi.Sin koji ljubi roditelja do kraja života,je božije djete.Sin koji će vratiti roditelju ljubav pažnju i brigu do kraja očeva života.Sin koji ne živi život interesa,materijalizma i egoizma.Sine Bog će te nagraditi koliko budeš davao ljubavi prema roditelju.Krasan primjer za današnje materijalno društvo.👍👍👍💅💅💅❤️❤️❤️❤️

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.