Bivši nogometni kapetan Japana dolazi u Mostar

Bivši kapetan nogometne reprezentacije Japana i predsjednik Fondacije ‘Mali Most’ Tsuneyasu Miyamoto dolazi u Mostar i ovom prilikom će u pratnji predsjednika Sportskog saveza Grada Mostara Hasana Šišića i generalne tajnice Mirjane Bošnjak posjetiti Sportski centar Kantarevac.

Kantarevac je i obnovljen zahvaljujući upravo Miyamotovoj inicijativi i želji da ovo mjesto bude sjedište Fondacije i Sportske akademije ‘Mali Most’. Dolazak Miyamota očekuje se u ponedjeljak, 9. siječnja 2017. godine u 12.00 sati na SC Kantarevac, prenosi Bljesak.info.

Isti dan u Arena sport centru s početkom u 17.00 sati Miyamoto će uraditi trening s djecom, članovima Sportske akademije ‘Mali Most’.

U utorak s početkom u 10.00 sati u Gradskoj vijećnici planirano je predavanje za studente sporta, trenere i sportske radnike ‘Iskustvo i praksa Tsuneyasu Miyamota kao profesionalnog nogometaša, kapetana reprezentacije Japana, magistra FIFA master studija, trenera kluba Gamba Osaka i predsjednika Fondacije Mali Most’ nakon čega će biti upriličena rasprava s nazočnima, a u 12.30 sati planiran je trening u Arena sport centru s osnovcima mostarskih škola.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: