Bivšem političaru iz BiH otkazalo srce dok je bio s ljubavnicom u automobilu

Žitelj Prnjavora, 55-godišnji R. S., preminuo je u svom automobilu na lokalnom putu uz rijeku Ukrinu nadomak ovoga grada od posljedica srčanoga udara u trenutku dok je bio u zagrljaju s dvije godine mlađom ljubavnicom D. L., koja je i prijavila ovaj šokantni slučaj, pišu Novosti.rs.

Iza nesretnoga muškarca ostali su supruga i djeca, a žena koja je s njim bila u automobilu je udovica. Ona je doživjela šok i pokušala je pomoći muškarcu.

Jadna žena nije točno znala iz kojega je razloga njezin ljubavnik jauknuo, ali je postala svjesna nesreće kad je on ostao nepokretan, ne dajući znakove života, kaže izvor upućen u slučaj.

Mještanin Bojan N. kaže da mu je, oko 18 sati, na vrata kuće zalupala usplahirena i uplakana žena, uz riječi da strahuje da joj je suprug preminuo u automobilu.

Nešto prije policije, na moj poziv, stigli su zaposleni iz prnjavorske bolnice, koji su konstatirali smrt, potpuno gologa muškarca na prednjim sjedištima automobila. Žena nam je tada priznala da je pokojnik zapravo njezin ljubavnik, i zamolila je da ne priopćavamo njen identitet, jer ‘ima opasnu ženu, ističe sugovornik.

Mrtvozornik je konstatirao da je muškarac, koji se svojedobno aktivno bavio i politikom, preminuo od srčanoga udara. Nije utvrđeno da li je preminuli koristio neka stimulativna sredstva, ali je poznato da je otprije imao srčanih tegoba.

U ovom kraju nije prvi put da muškarci ljubavnici tijekom seksa dožive srčani udar.

U nedavnom slučaju u Derventi, ljubavnica nije bila tako korektna, već je odmah napustila automobil, a gologa ljubavnika su baš na pazarni dan, na ovdašnjoj tržnici, ujutro zatekli mnogobrojni kupci i trgovci. Naročito korektna bila je jedna Modričanka koja je odmah pozvala hitnu pomoć i policiju, a uz prešutnu suglasnost svoga supruga, sudjelovala je i u organizaciji sahrane ljubavnika. Izjavila je da je ljubavnik pred njom popio Viagru, ali nije znala, kako se kasnije ispostavilo, da je jednu već bio popio prije njezina dolaska. To je bilo kobno, doznaju “Novosti” iz izvora dobro upućenih u ove slučajeve.

(www.jabuka.tv)

20 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.