Bivša Feminemka: Ne želim koristiti filtere, imamo puno većih problema od celulita

Pjevačica i bivša članica grupe Feminnem Nika Antolos sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama često dijeli crtice iz svakodnevnog života.

Nika za razliku od mnogih svoj život nastoji prikazati onakvim kakav on doista i je bez imalo uljepšavanja. Vrlo iskreno ranije je govorila o svojoj borbi s dijagnozom multipla skleroze zbog koje je promijenila neke životne navike, ali i prihvatila sebe onakvom kakva doista jest, prenosi Express.hr.

O prihvaćanju sebe sa svim “nesavršenostima” Nika je ovog puta odlučila i javno progovoriti.

Dan započinjem u 5:30 s kacom i litrom hladnog soka kojeg “riješim” do 8. Onda dan može početi. Doduše spava mi se u 17:00 ali ok. Nego, odlučila sam ne nositi ikakav puder (nije da sam ga osim na nastupima nosila, ali ovako zvuči bolje) ni koristiti ikakve filtere na slikama (osim možda onih za boju).

Vidim da djevojčice sve više vjeruju u ove holograme nedosežne “ljepote” na soc. mrežama i za to smo svi skupa krivi. Ovdje odjeća se ne ponavlja, svi su vječno nasmijani, tijela i lica bez ikakvih pigmentacija, pore su blur, a kosa nadodana. Neću. Ne želim biti dio velikog problema koji raste i izobličava sliku u ogledalu nekom drugom.

Nema smisla, niti logičnog objašnjenja zašto bi to itko ikada trebao raditi. Ne sviđam ti se – bed. Ni sebi se često ne sviđam. Imam celulit, imam kapilarice po nogama nakon trudnoće, pigmentacije od sunca, pore i bore – jer to je život. I što ćemo sad? Ništa! Jer imamo puno većih problema, bila je jasna pjevačica.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.