Bit će spektakularno: Izašao drugi trailer za deveti nastavak Brzih i žestokih

Uoči početka prikazivanja 25. lipnja pokazan je drugi trailer za film F9 poznate franšize Fast & Furious.

Film u kina stiže gotovo godinu dana nakon prvo zakazanog datuma u Americi, a to je bio svibanj 2020. godine (nakon pomicanja premijere zakazane još za travanj 2019. zbog pandemije),

Kao što možemo vidjeti u novom traileru za F9 pojavljuje se niz poznatih lica iz dosadašnjih nastavaka franšize, uključujući Dominica Toretta (Vin Diesel), Letty Ortiz (Michelle Rodriguez), Romana Pearcea (Tyrese Gibson), Teja Parkera (Ludacris) i Magdalene Shaw (Helen Mirren).

Kao što je otkriveno u prvoj najavi (objavljenoj u siječnju 2020.), u F9 također imamo trijumfalni povratak Sung Kanga kao Han Luea, čiji se lik pretpostavlja mrtvim od filma The Fast and Furious: Tokyo Drift iz 2006. godine, činjenica koja je zahtijevala da se radnje filmova od četiri do šest u Fast & Furious franšizi postave kao prethodnice prije Tokyo Drifta kako bi se Kangu omogućilo da se i dalje pojavljuje u filmovima, piše Autoklub.hr.

Također se vraća i Mia Toretto (Jordane Brewster), koja je izašla iz franšize u Furious 7 kad se njezin lik povukao zajedno s Brianom O’Connerom (glumio ga je Paul Walker do njegove smrti 2013. godine).

“Banda žestokih” suočit će se s Johnom Cenom, glumeći Jakoba Toretta, dosad neviđenog trećeg Torettovog brata, koji će se udružiti s Cipherom (zli haker Charlize Theron iz The Fate of Furious). Film F9 sada sa zakazanim datumom 25. lipnja u kinima diljem SAD bit će prvi veliki hit koji će debitirati još od Teneta prošle jeseni.

Film također nikako nije kraj popularne franšize. Universal planira 10. i 11. film… Ono što je jasno nakon par minuta gledanja trailera, akcija je podignuta na još višu razinu, zakonima fizike se prkosi više nego ikad do sada, a čini se da je u igri i mnogo magnetizma: trailer prikazuje neke magnetne automobile i magnetni punjač. Znanost!

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.