Bisonde poziva na Klub visokih peta u Mogorjelu kod Čapljijne

Bisonode vas sa zadovoljstvom na Klub visokih peta Hercegovine, koji će se održati u petak, 31. svibnja od 12 do 14 sati u Villa Rustica u Mogorjelu kod Čapljine.

Drage dame, zahvaljujući izuzetnoj suradnji s Gradom Čapljina, Bisnode po drugi put Klub Visokih peta organizira u Hercegovini, u restoranu Villa Rustica, koji se nalazi na samom izlasku iz Čapljine, prema naselju Struge, u prekrasanom ambijentu rimskoga grada Mogorjela, koji se ubraja među najpoznatije spomenike rimskog doba u BiH.

Kao što već znate, druženja Kluba visokih peta u BiH su neformalna, besplatna i namijenjena svim poslovnim ženama koje žele sklopiti nova poznanstva, razmijeniti iskustva, predstaviti svoje projekte i upoznati se sa aktuelnim problemima u poslovnom okruženju.

Družimo se i dalje sa istim ciljem – kreirati mjesto koje nudi značajne informacije i kontakte u atmosferi koja motivira bh. poslovne žene da budu aktivnije i samosvjesnije.

Uz nezaobilazno umrežavanja po principu Bisnode Speed Networkinga, čekaju vas zanimljive priče, nova poznanstva i lijepi pokloni, koje su nam obezbijedili prijatelji Kluba: Lilium Digital, Kozmetika Afrodita, My Lovely Bag brend dizajnerice Marije Perić, Colorscape artslikarice Alise Teletović, Vina Zadro i Restoran Villa Rustica.

Ne zaboravite da je ovo prije svega poslovni networking event, stoga obavezno se prijavite, pripremite vizitke i dobro raspoloženje.

Prijave se!

Dobro nam došle, poručuju organizatorice.

S ponosom predstavljamo prijatelje našeg kluba

Centar za investicije i razvoj poduzetništva (CIRP)uspostavljen je s ciljem promicanja u prvom redu Hercegovine kao poželjne investicijske destinacije predstavljanjem konkretnih investicijskih projekata i potencijala. CIRP funkcionira kao tzv.  “One stop shop” za investitore u Hercegovini.

Direktorica Dijana Bošnjakpodijelit će s nama svoje iskustvo u radu sa stranim investitorima I dijasporom.

————————————————————————————————————————————-

Lilium d.o.o. je vodeća agencija za digitalni marketing u Bosni i Hercegovini, sa sjedištem u Sarajevu. Kompanija Lilium se na bosanskohercegovačkom tržištu istakla po svom Google Partner statusu i broju klijenata čije je povjerenje zadobila u protekle tri godine. Saradnju je ostavrila sa više od 250 domaćih i stranih kompanija iz različitih industrija. Lilium tim čini 13 mladih i ambicioznih ljudi specijaliziranih za implementaciju i razvoj digitalnih rješenja i digitalnog marketinga. Agenciju će predstaviti Jasmina Šahinpašić i Sanja Sinanović

————————————————————————————————————————————-

LB d.o.o. Tomislavgrad, vlasnice i direktorice Marije Perić, kreatorke brendaMy Lowely Bag, prekrasnih i zanimljivih torbi, koje je počela proizvoditi prije nepune 4 godine. Već je osvojilaHrvatsku gdje je kreirala  jedinstven koncept suradnje, ujedinjujući svoj brend sa brendom Charm Silver,  predstavljajući spoj svih modnih dodataka potrebnih jednoj modernoj i modno osvještenoj ženi.  Marija će predstaviti i novu proljetnu kolekciju koja je namijenjena svima koji vole boje, različite uzorke i nitne i apsolutni hite ove godine, bucket bag u raznim bojama. Zaštitno lice ovog brenda je Hana Hadžiavdagić Tabaković.

Alisa Teletović, akademska slikarica, vrijedno radi na širenju ljubavi kroz umjetnost, i lijepu i praktičnu, a ova praktična strana ju je pretvorila u poduzetnicu.  Alisa je osnivačica Colorscape brenda– kreirala je kolekciju oslikanih tkanina za koju kaže da je “nosiva umjetnost“ a koju je izlagala u Australiji i Švedskoj. Ovoga puta Alisa predstavlja T shirt majice DesertPeaili pustinjski grašak, koje pričaju jednu drugačiju priču. To su prave slike, bilo da su odštampane slike njenih slika, ili ručno naslikane, one su jednostavno neodoljive! DesertPea je drugačiji i svoj, autentičan i umjetnički-prkosi svim teškim uslovima u kojima raste i probija se.  Budite dama kuće, dama sunca ili anđeo sa greškom. Imajte novu priču koju će vam Alisa sa svojom DesertPea majicom pomoći da ispričate.

Afrodita je vodeća slovenska kozmetička kuća koja visokokvalitetnim kozmetičkim proizvodima i uslugama već više od 46. godina dosljedno zadovoljava želje, potrebe i očekivanja svojih korisnika s kojima uspostavlja i njeguje partnerske odnose, koji se temelje na povjerenju i recipročnosti.

U Afroditi stvaraju ugodan radni okoliš i posebno se trude ostvariti dobrobit lokalne i šire društvene zajednice. Kao ekološki svjesna i odgovorna kompanija, posebnu pažnju posvećuju očuvanju prirodnog okoliša – neprestano se trudimo poboljšati ekološke aspekte poslovanja i racionalne potrošnje energije, sirovina i drugih prirodnih izvora. Sinonim su za učinkovitu, prirodnu, povjerenja vrijednu te korisnicima i okolišu prilagođenu robnu marku.Afroditino poslovanje usmjeravaju sljedeće vrijednosti: ljepota, poštenje i povjerenje, kvaliteta, usredsređenost na korisnike, znanje i inovativnost, društvena odgovornost i tradicija.

Afroditino viđenje ljepote kao vrijednosti koja predstavlja središte i osnovu njenog djelovanja, sažima korporativni slogan: LIJEPA U SVOJOJ KOŽI. U Kozmetici Afrodita vjeruju da važan dio ljepote dolazi iznutra – da je istinski   lijepa žena ona koja se lijepo i osjeća. Žena koja je svjesna svoje vrijednosti, ponosna na sebe te cijeni svoju jedinstvenost i svoje tijelo. Takva žene pozitivan odnos prema sebi, prenosi dalje – na svog partnera, svoju djecu, prijateljice i poznanike… na sve koje voli.

Afrodita danas ima veliku lepezu proizvoda za njegu žena, djece i muškaraca a novo u asortimanu je Cotton&Silk krema za ruke i nokte i Brilliant serum mladosti za nju i Beard Oil ulje za njegu brade i kože za njega.

Vina Zadro, koje će predstaviti enologinja Zdravka Palametanalaze se u Domanovićima, općina Čapljina. Vinska regija Hercegovine, naročito vinogradi i vinarija tvrtke Vina Zadro, su oduvjek bili poznati u proizvodnji vina od autohtonih sorti Žilavke i Blatine koju kultivira na 40 hektara vinograd. Izgradili su i suvremenu kušaonica u starom hercegovačkom stilu, kao idealno mjesto za sve istinske vinoljupce.

Godine 2017. na Londonskom Decanter World Wine Awards, najprestižnijem natjecanju vina na svijetu, ova kompanija je postigla najveći uspjeh u povijesti Bosne i Hercegovine, kada je dobila dvije platinaste medalje za Žilavku CZ i Blatinu CZ, čime su ta dva vina postala najboljim vinima u regiji istočne i središnje Europe.

Te godine, na DWWA, je poslano 17 tisuća uzoraka vina za ocjenjivanje, i u takvoj konkurenciji, Vina Zadro su ušla među 50 najbolje ocjenjenih vina, što ovaj uspjeh čini još impresivnijim. Također, jako je rijetko da jedna vinarija osvoji dvije platine na istom natjecanju iste godine.

Najveća zasluga za proizvodnju ovih nagrađenih vina pripada proizvodnom timu Vina Zadro na čelu sa enologinjom Zdravkom Palameta.

Restoran Villa Rustica nalazi na samom ulazu povijesnog kompleksa u Mogorjelu, čineći cjelinu sa ovom jedinstvenom arheološkom lokacijom, koji vraća u stara vremena hercegovačke povijesti. U sklopu Mogorjela djeluje i konjički klub Vranac sa školom jahanja za početnike i rekreativnim jahanjem za profesionalce.

Villa Rustica njeguje tradiciju, tako da je i uređena u starinskom tonu, uz dašak modernog. Unutrašnjost restorana obiluje umjetninama koje najbolje predstavljaju Hercegovinu.

Mediteranski duh osnovna je karakteristika jelovnika koji obiluje svježim ribljim i morskim specijalitetima, a posebno se ističu neretvanske delikatese poput miješanog brudeta, ribe iz svih čapljinskih rijeka i močvara,jegulje ispod peke, pastrmke i žaba, povrće uzgojeno na eko način te vino sa Pijanih brda. Stari recepti restorana Villa Rustica natjerat će vas da se vratite.

Na vinskoj karti najveći dio asortimana zauzimaju domaća vina Blatina i Žilavka iz obiteljske vinarije samih vlasnika Resos sa Pijanih brda.

Villa Rustica će na svakog slučajnog ili namjernog gosta ostaviti dojam mjesta koje vrijedi posjetiti i zbog njezinog kulturnog i povijesnog naslijeđa, te kao mjesta koje zna čuvati te iste vrijednosti.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.