Bili su zajedno 45 godina: Do smrti je volio samo ovu ženu

Škotskom šarmu Seana Conneryja nisu odoljele brojne obožavateljice, no on je većinu svog života bio vjeran samo jednoj – francuskoj slikarici Micheline Roquebrune Connery s kojom je bio u braku 45 godina.

Par se upoznao davne 1970. u Maroku na jednom turniru u golfu. Iskra se pojavila čim su se upoznali, no nisu odmah započeli vezu. Ona je tada bila u drugom braku i imala troje djece, a Connery se dotad razveo od svoje prve žene Diane Cilento. Susret je na oboje, ipak, ostavio dubok dojam.

Prvo sam ga vidjela s leđa, bio je dobro građen. No prvi dan nisam znala ni tko je ni išta o njemu. Onda sam ga sanjala. Držao me u naručju, a ja sam pomislila: napokon mir. Sljedeći dan sam se vratila na turnir i to je bilo to, ispričala je Micheline jednom prilikom za The Sun.

Nakon turnira, oboje su se vratili tadašnjim partnerima, a tek dvije godine kasnije Micheline je iznenadila poruka u kojoj je on poziva da se nađu u španjolskom gradu Marbelli.

Pomislila sam: Što on misli tko je on? Ali kad smo se vidjeli, pogledao me ravno u oči i rekao mi: “Nedostajala si mi. Ne mogu prestati misliti na tebe i ne mogu te zaboraviti”, ispričala je za magazin Heavy.

Iako je Sean tek natucao francuski, a Micheline se mučila s engleskim, ni jezična barijera nije se ispriječila između njih, a ni udaljenost, budući da je ona tada živjela u sjevernoj Africi, a on u Hollywoodu, piše Index.hr.

Na početku nam je bilo teško organizirati da se vidimo. Ona je tad još živjela u sjevernoj Africi sa svojom djecom. Jednom prilikom smo na aerodromu stajali u različitim redovima jer smo stigli različitim letovima. Ispod pregrade koja je bila između naših redova vidio sam njena stopala. Odmah sam ih prepoznao i pokušao se probiti do nje, ispričao je glumac.

Vjenčali su se 1975. godine, a devedesetih su se preselili na Bahame. Ostali su zajedno sve do njegove smrti. Iako u poznim godinama, održavali su svoju romansu i redovno išli na spojeve, a Connery ju je nazvao ljubavi svog života.

Micheline je nevjerojatna žena. Ona je ljubav mog života, rekao je u jednom intervjuu.

(www.jabuka.tv) 

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.