Bilbija se nada kako Krupa neće “stući” Zrinjskog!

Nekadašnji Mladi reprezentativac BiH Nemanja Bilbija, smatra kako je poraz Zrinjskog u Bijeljini samo loš dan te da će momčad pozitivno odgovoriti predstojećeg vikenda, kada pod Bijeli brijeg stiže Krupa.

“Krupu moramo dobiti. Kako sam ja iz Banjaluke, dosta im dobro poznajem sastav i znam koliko mogu, a vjerujem da će u Mostar doći i nadigravati se. Na koji način ćemo mi odgovoriti, hoće li biti promjena u momčadi, to je već pitanje za trenera. Moramo pobijediti” – rekao je Bilbija za Dnevni list.

On je prokomentirao i dosadašnji tijek prvenstva, gdje je Mladost DK jedina stopostotna sa tri pobjede.

“Tek je početak, ali jasno je da je Mladost sa tri pobjede iznenađenje. Sada ih čeka utakmica sa Sarajevom pa ćemo vidjeti. Rano je za neke posebne zaključke, ali već sada je jasno da svatko svakog može pobijediti” – smatra Bilbija.

Bilbija je nedavno produžio ugovor sa Zrinjskim do 2019. godine, a ovaj napadač ističe kako nije zainteresiran za odlazak u neki drugi bh. klub.

“Dogovor je bio ako ostanem da ću produžiti ugovor. Tako smo i napravili. U BiH se jedino vidim u Zrinjskom” – dodao je Bilbija.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.