Bila je uspješna manekenka, a onda je doživjela veliku traumu

Britanska voditeljica i danas spisateljica i influencerica Katie Piper prije 12 godina bila je uspješna manekenka i misica i često se nalazila na listi najzgodnijih žena, a onda je te 2008. godine doživjela najveću traumu koja joj je promijenila život.

Njen tadašnji dečko Daniel Lynch organizirao je napad na nju i angažirao je profesionalca Stefana Sylvestrea koji je Katie bacio sumpornu kiselinu na lice. Katie je izgubila vid na jednom oku i s teškim ozljedama lica i tijela završila je u bolnici.

Za novo izdanje časopisa Harper Bazaar pričala je kako se nosila sa psihičkim posljedicama nakon ovog napada te kako godinu dana nije izašla u javnost zbog ozljeda lica koje je zadobila u ovom napadu.

Bio je jedan period u kojem nisam htjela vidjeti nikoga niti sam željela da mene itko vidi. Plašila sam se ljudi, a najviše muškaraca. Razgovarati o traumi koju sam doživjela tada mi se činilo nemogućim, ispričala je voditeljica.

U trenutku kada je upoznala Daniela postala je miss i njezina manekenska karijera bila je u usponu, a nakon dva tjedna veze Daniel ju je silovao i zlostavljao osam sati i nakon toga je poslao Stefana da joj baci kiselinu na lice. O procesu svog oporavka i traumama koje je doživjela napisala je tri knjige u kojima je opisala kako je trajao postupak  njezinog psihičkog zdravlja i kako je operacijama približno vratila svoj stari izgled lica.

Kada se usporedim s drugim ženama mojih godina znam da sam osjetila sam toliko boli, radosti i euforije u ovih kratkih 36 godina.

 Ali to mi je dalo samopouzdanje, kaže voditeljica koja je sada u sretnom braku i ima dvoje djece, a njezin bivši dečko koji ju je zlostavljao sada je u zatvoru.

(www.jabuka.tv) 

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.