BiH: Zastupnika pred suprugom i djetetom napali dok je lijepio plakat

Jučer je u mjestu Buci, kod Visokog, fizički napadnut Zijad Alajbegović, zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH i aktualni kandidat SBB-a na predstojećim izborima.

U trenucima dok je lijepio plakat SBB-a, pred njegovom suprugom i djetetom, prišla je nepoznata osoba i verbalno mu prijetila, navodi se u priopćenju za javnost SBB-a.

Nakon toga, Alajbegović je prešao na drugu stranu ulice, pokušavao objasniti napadaču da je srčani bolesnik, da ima tri ugrađena bajpasa i da ne želi nikakav fizički kontakt, ali je napadač na njega fizički nasrnuo uputivši mu više udaraca u tijelo, a jedan i u predjelu oka. Alajbegoviću je ukazana prva pomoć u Domu zdravlja Visoko, nakon čega je bio upućen u Kantonalnu bolnicu u Zenici, naveo je SBB dodavši kako je o svemu obaviješten MUP ZDK-a, te da će o svemu informirati i Središnje izborno povjerenstvo BiH.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Hoce ovi bakirovi aidovci nalomiti dobro. Dobro prosao sto se sve hrvatima desavalo zadnjih 20 god. Od te iste politike i istih nalogodavaca i mentora. Demokracija na bosanski nacin…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.