BiH: “Zamaskirani” policijski radar nasmijao regiju

Poznato je kako građani Bosne i Hercegovine imaju fantastičan smisao za humor, stoga je ovo remek-djelo organa reda u kratkom roku postalo pravi hit.

Naime, prometna policija je u blizini Olova, točnije na ulazu u Bakiće, prije nekoliko dana postavila radar tronožac.

Ništa ne bi bilo čudno da ga nisu “zamaskirali” pomoću granja, lišća i trave i tako ”onemogućili” vozačima da ga primijete, javlja Tuzlanski.ba.

Tragikomičan prizor odmah su zabilježili mnogobrojni vozači, a stanovnici i vozači se pitaju je li ovo zaista pravi način kontrole prometa.

S obzirom na činjenicu da je u ostatku svijeta sasvim normalno obavijestiti gdje se nalaze radari, ovaj potez prometne policije ostavio je brojne upitnike iznad glava, ali je istodobnoizazvao i salve smijeha.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • postavit dasta na svakom cosku.Jeste li vi ljudi svijesni ovog sto se dogada.Pa skoro svaki dan neko pogine ili bude tesko ozljeden.Ali dzaba nasim divnim hercegovcima objasnjavat oni misle da njima nista nemoze bit i da su zasticeni.Sve dok se ne dogodi belaj.Netreba nama nikakav rat nikakav isil mi cemo ovako izginit.

  • Mora biti tako, kada ti u policiji rade čobani, samoprozvani intelektualci i instalirani grijači stolica! Ako nisi znala draga policijo, ovo je protuzakonito! Znači krše zakon, koji bi trebali štititi i provoditi!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.