BiH: Uhićene tri osobe, tražili 50.000 KM za informacije o nestaloj djevojčici iz Srbije

Pripadnici FUP-a su uhitili tri osobe u Hadžićima jer su tvrdili da su povezani sa nestankom dvogodišnje Danke Ilić u Srbiji, potvrđeno je za Klix.ba.

Federalna uprava policije, postupajući po aktu NCB Interpol Beograd, efikasno je poduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a koje su rezultirale uhićenjem tri osobe na teritoriji Hadžića, Županija Sarajevo.

Istražitelji Odsjeka za cyber kriminal Federalne uprave policije locirali su putem IP adresa osobe koje su tvrdile kako imaju saznanja o nestanku maloljetne djevojčice u Republici Srbiji, odnosno koje su tražile 50 tisuća KM za otkrivanje informacija.

Maloljetna djevojčica nije pronađena na teritoriju Hadžića, a u tijeku je kriminalistička obrada osoba lišenih slobode.

Danka Ilić (2) nestala je prije tri dana, u utorak popodne, dok je bila s majkom i bratom. Njena majka navodi kako se okrenula samo da donese vode sinu i dok se vratila da više nije bilo Danke.

Policija je pretražila 10 kilometara oko mjesta nestanka, ali je nisu uspjeli pronaći. Dva dana su ispitivani roditelji, a otac će ići i na poligraf s obzirom na to da je majka trudna i da ne može pristupiti toj provjeri.

Srbija: Obustavljena pretraga terena u potrazi za nestalom djevojčicom

(www.jabuka.tv | Foto: Klix)

6 komentara

  • Samo da je malo anđeo živ i zdrav, dati će Bog da je pronađu. Tko god da je uključen i nestanak ovog malog nevinog bića, da Bog da gorio u paklu. Molimo se za malenu

    • Pridružujem se molitvama , u ovim svetim danima nitko nije zaslužio nikakvo zlo, a pogotovo mali anđelak… Molim se Bogu dragom da sve bude u redu, policiji da je što prije pronađu, a odgovorni za ovo će odgovarati i pred Bogom i pred narodom

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.