BiH poreznom politikom ne regulira cijene goriva

Pogled na aplikaciju Federalnog ministarstva trgovine pokazuje cijene goriva koje se kreću oko 3 i pol marke i crvene strelice koje sugeriraju rast.

Na koga usmjeriti pitanje i zabrinutost, tema je međunarodna, ali su intervencije pojedinačno državne.

Sve zemlje regije su intervenirale i smanjenjem utjecali na cijene goriva, a to se jedino nije dogodilo u Bosni i Hercegovini.

Umjesto da to učine, predstavnici vlasti poručuju kako su im potrebne analize posljedica ukidanja trošarina na gorivo.

Zemlje u regiji su intervenirale na način da je Hrvatska umanjila trošarinu već dva puta i najavljeno je da će još jedan put umanjiti do donje granice do koje dozvoljava Europska unija. Sada smo došli u situaciju da ono čime smo se stalno hvalili da smo najjeftiniji u regiji i okruženju u ovom trenutku smo se izjednačili sa pojedinim zemljama, a od nekih smo čak i skuplji, kazao je Milenko Bošković, Predsjednik Udruge prometnika naftnih derivata FBiH.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • Zato ti i takvi vodate sukerine po gradu..jer ste bjesniji od njih..ceskate m.d.,a to sto narod pati..zaboli tebe moj Topinovče..samo ti vodaj cukici..dao Bog da ga i gore vodas..

  • Ovo nije država,ovo je jad i bjeda od naroda koji 30 godina gleda i sluša Krim..alce koji vide sebe,narode ako si pametan hitno promjene,jer su nas doveli davno do zida,sebi povećali plaće a moji roditelji žive sa 400km,majka rađala Hrvate nas 5,nije mogla raditi,a i mi robovi na minimalnim,srce puca koje im mrvice dodajemo.Neviđen grijeh,stigla vas je većinu kazna i bit će i vama teško…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.