BiH juniori u četvrtak pod Bijelim brijegom protiv Ukrajine

Juniorska nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se u Mostaru i započela pripreme za turnir UEFA Elitne runde kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Izbornik Toni Karačić na okupljanju nije imao na raspolaganju sve igrače, jer je dio reprezentativaca nastupao za svoje klubove ovog vikenda i oni bi se trebali danas priključiti pripremama.

”Sustav kvalifikacija kod U-19 reprezentacija je na neki način surov jer samo jedna ekipa ide na Europsko prvenstvo. S tim u vezi svaka utakmica nam je važna, a posebno prva s Ukrajinom u kojoj nećemo moći računati na veoma važne igrače, Memiju i Mihojevića koji imaju kartone. Međutim i naš protivnik ima određene probleme. Dosta smo vremena proveli promatrajući i skautirajući ih. Kvalitetni su i moramo maksimalno angažirano pristupiti tom susretu kako bismo ostvarili dobar rezultat” rekao je trener asistent u reprezentaciji BiH Saša Krupljanin.

Turnir grupe 5 elitne runde kvalifikacija igra se od 14. do 19. svibnja u Mostaru i Širokom Brijegu, a osim reprezentacije BiH u skupini su Poljska, Ukrajina i Crna Gora.

Prvi susret izabranici Tonija Karačića igraju u četvrtak u Mostaru pod Bijelim brijegom protiv Ukrajine. Dva dana kasnije u Širokom Brijegu igraju protiv Crne Gore, a 19. svibnja u Vrapčićima protiv Poljske.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.