BiH do daljnjega neće igrati utakmice u Zenici – Jabuka.tv

BiH do daljnjega neće igrati utakmice u Zenici

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine zbog prijetnji i uvreda do daljnjeg neće igrati svoje susrete na stadionu Bilino polje u Zenici gdje su dosad odigrali gotovo sve svoje domaće utakmice.

Posljednji susret kojega je BiH igrala protiv Nizozemske je prema navodima iz pisma Nogometnog saveza BiH upućenog vodstvu grada Zenice bio obilježen nezabilježenim vulgarnostima.

Mučno je bilo svjedočiti salvama uvreda, slušajući vulgarnosti upućene predsjedniku i našem savezu tijekom cijelog prvog poluvremena, što je veoma neprilično i navesti u pisanoj formi. Reprezentacija Bosne i Hercegovine neće do daljnjeg igrati utakmice na stadionu Bilino polje dok god budemo ‘dežurni krivci’ za sve loše što se dogodilo u prethodnom razdoblju sportskog života grada Zenice, navodi se u pismu Nogometnog saveza BiH.

Prema istim navodima navijača NK Čelika Robijaši su tijekom susreta protiv Nizozemske tražili ostavke čelnika Nogometnog saveza BiH.

Nogometna reprezentacija BiH je posljednji susret u Zenici s Nizozemskom u okviru natjecanja Lige nacija odigrala neriješeno, bez zgoditaka, ali je prije toga na istom stadionu ispala iz doigravanja za EURO protiv Sjeverne Irske na jedanaesterce.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.