Biciklistička karavana prijateljstva stigla u Žepče

Biciklistička karavana prijateljstva Mostar – Vukovar stigla je na pola puta. Nakon jučerašnjih 130 kilometara do Kiseljaka, karavana je danas prešla 100 kilometara do Žepča, a uz put je posjetila tvrđavu Vranduk kod Zenice.

Karavanu su u Žepču dočekali su predstavnici tamošnjeg biciklističkog kluba i HDZ-a BiH koji su se pobrinuli za smještaj za sudionike karavane  Karavanu cijelim putem prati  policijska pratnja i do sada sudionici nisu imali većih poteškoća. tijekom voženja.

Sutra karavana nastavlja put prema Orašju i Županiji i preći će ukupno 130 kilometara, nakon toga ostaje samo 70 kilometara do Grada Heroja.

biciklisticka_karavana_1

biciklisticka_karavana_2

biciklisticka_karavana_3

biciklisticka_karavana_4

biciklisticka_karavana_5

biciklisticka_karavana_6

(www.jabuka.tv)

3 komentara

  • Nisam netko kome smetaju biciklisti(ali kao vozač auta većinom) vidim ovdje na slici voze po bijeloj liniji desno i nisu na cesti a kad god vidim nekog u Širokom da je na biciklu ili vozi po sred ceste ili mijenja trake,ovisi s koje mu je strane auto uglavnom ometa promet autu a da ga udarim ja bi bio kriv a nitko ih ne regulira kad je sve u redu i s pojavom sve više ih mislim da je vrijeme da policija i njima počne kazne naplaćivati???

  • slazem se!!!!jucer idem za provo a dvojica klinja idu mi ususret,i sklanjaju se u zadnji tren!!!a da nesto bude ja kriv…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.