Biciklisti prerušeni u Djeda Božićnjaka i ove godine voze mostarskim ulicama

Povodom božićnih blagdana i novogodišnjih praznika, Biciklistički klub Mostar u suradnji s Udrugom za promociju biciklizma “Hercegovina Bike” i treću godinu zaredom u Mostaru organizira biciklijadu Djedova Božićnjaka/Mrazeva.

Biciklijada će se održati u nedjelju, 21. prosinca, s početkom u 12 sati.

Start i završetak biciklijade bit će ispred Mepas Mall-a koji je ove godine domaćin biciklijade te se očekuje kako će ispred tog centra biti upriličeno druženje Djedova Božićnjaka/Mrazeva i građana Mostara uz glazbu i božićno-novogodišnje delikatese.

Kao prethodne dvije godine, Djedovi Božićnjaci/Mrazevi najmlađim će građanima Mostara, koji se zateknu na ulicama, dijeliti slatkiše te prigodne darove.

”Želja nam je da, kao i prethodnih godina unesemo malo blagdanskog ozračja pred nadolazeće blagdane i praznike te da razveselimo najmlađe građane Mostara, ali i Hercegovine”, rekao je predsjednik BK Mostar Toni Zorić.

Goran Prskalo iz Udruge „Hercegovina Bike“ pozvao je sve građana da se pridruže biciklijadi koja bi ove godine trebala biti brojnija nego prethodnih.

”U biciklijadi mogu sudjelovati svi koji se obuku u Djeda Božićnjaka/Mraza ili barem na glavu stave kapu Djeda Božićnjaka”, kazao je Prskalo.

Ruta biciklijade je: Ulica kardinala Stepinca (Mepas mall), A. Starčevića, vrh Avenije, zgrada Spajalica, Rondo, Španjolski trg, Bulevar Narodne Revolucije/Hrvatskih branitelja, Lučki most, ulica Maršala Tita, Carinski most, Mepas Mall (prigodno druženje).

(Bike Magazin)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.