Beyonce i Jay Z na Super Bowlu navukli bijes javnosti – Jabuka.tv

Beyonce i Jay Z na Super Bowlu navukli bijes javnosti

Na ovogodišnjem Super Bowlu američku je himnu otpjevala Demi Lovato, a tijekom njezine izvedbe ustao je cijeli stadion, odnosno gotovo cijeli, budući da jedini koji su ostali sjediti u svojoj loži na stadionu Hard Rock u Miamiju bili su Beyonce Knowles, Jay Z i njihova osmogodišnja kći Blue Ivy.

Njihova odluka da ostanu sjediti tijekom izvedbe američke himne mnogi su protumačili kao znak nepoštivanja vlastite države, ali i svojih sugrađana.

Tim činom Beyonce i Jay Z navukli su bijes javnosti, a samo nekoliko sati nakon završetka Super Bowla, snimka iz njihove lože obišla je svijet.

Zbog svega društvene mreže su se užarile, a negativnih komentara nije nedostajalo.

“Hrabri Amerikanci, i muškarci i žene, svaki dan ginu za vašu slobodu, dignite guzice, barem njima u čast!” ili “Ne samo što bi se Beyoncé i Jay-Z trebali sramiti jer sjede za vrijeme izvođenja naše nacionalne himne, nego ih treba biti još više sram jer su i vlastito dijete odgojili tako da ne poštuje svoju naciju. Odvratno!”, samo su neki od komentara, prenosi Tportal.

Za Beyonceovo nije prvi puta da se ponaša kao neka razmažena diva, jer je sličan scenarij ponovila i na nedavno održanoj dodjeli Zlatnih globusa, kada je cijela dvorana ustala i zapljeskala Joaquinu Phoenixu, koji je osvojio nagradu za najboljeg glumca. Ni tada Beyonce nije smatrala nužnim ustati se, pa je ostala sjediti.

Jennifer Lopez i Shakira zapalile Super Bowl

Otkriveno tko je curica koja je ukrala pažnju s Jennifer Lopez i Shakire na Super Bowlu

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Ova žena ne može prdnut a da mediji ne prokomentarišu nešto.
    Najbolje bi joj bilo da se zaključa u samicu i da ne vidi svijetlo dana niti ikad izađe u javnost.
    Osim toga ko je lud da dadne podršku Trumpu nakom svih incidenata što je Amerika uradila na svijetu ni ja ne bih ustao na himnu za državu koja pljačka i ubija nedužne ljude po svijetu radi jebene nafte.
    Ona je pjevala himnu na Obaminoj inaguraciji za predsjenika samo zbog toga sto je Afroamerikanac a sada da ljubi dupe ovome kretenu sto ga sad imaju nece bome osim toga poznat je po rasistickim seksualnim ispadima.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.