Bevanda: Očekujemo daljnji rast broja novozaraženih – Jabuka.tv

Bevanda: Očekujemo daljnji rast broja novozaraženih

Specijalist epidemiologije u Domu zdravlja Mostar dr. Kristina Bevanda kaže kako je jučerašnja brojka od 101 novozaražene osobe koronavirusom u HNŽ nešto što je bilo očekivano za ovo doba godine.

Ne očekujemo neko poboljšanje i ovo je očekivano zbog nepoštivanja mjera.

Ne vjerujemo da će sada doći do pada broja novozaraženih, on bi čak trebao rasti u vremenu pred nama, rekla je Bevanda.

Više pogledajte u videoprilogu.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

 • Bas cudno za ovo vrijeme godine. Inace ne bude u jesen viroza i gripe i ostalih akutnih upala… prvi put u povijesti covjecanstva imamo upalu pluca, povisenu temperaturu i to da se umire – pokoj im dusi – dosad toga nije bilo!? I zasto nalazi podignuti na mikrobiologiji nemaju pecat i potpis lijecnika? Prema pisanju ovog portala, djelatnici mikrobiologije su rekli da vazeci nalaz to mora imati.

  • Daj se nemoj zajebavat, pa pogledaj jadnog Cristiana Ronalda, čovjek je zaražen i srušila ga bolest. Jedva je jednu sliku stavio na Instagram za vrijeme utakmice. Čuvajte se ljudi, možda se prehladite

 • Pametni će poslušat svaki savjet koji će zaštitit njega i njegove da ne obole,a ovi hrabri što negiraju neka rade šta hoće ko im smeta .

 • Zbog nepoštivanja mjera?! U HR svi skoro nose maske i porast ” zaraženih”. Da se svi testiramo bilo bi oko 500 000 “zaraženih” sa ovim lažnim testovima. U svim zemljama Europe ( osim Bjelorusije, tamo nema zaraženih , puni stadioni, koncerti, nema umiranja masovnog zato što Plandemije tamo NEMA) ODJEDNOM porast. Kako to kako to!? ajmo sad. Pitala bi teeeeee jaaaaa da se neko tvoj zarazi. ne bi tako pričoooo

 • Stvorili su od jednog virusa nešto što on nije.
  Namjerno se forsira panika u stilu , tisuće novozaraženih a to je priča za malu dicu jer stvarno je stanje da je od tisuću zaraženih tek jedan ozbiljno bolestan.
  Kad bi ovi testovi bili valjani i validni i sto posto provjereni od cjelog niza neovisnih svjetskih znanstvenih instituta onada bi se ustanovilo da je 95-98 posto pučanstva ili građanstva , kako vam volja”zaraženo,ili pozitivno” na ovaj Corona Virus?????
  Kako, pa lijepo, vrlo jednostavno…
  Devedeset devet posto onih stanovnika planeta koji su zadnjih dvadeset godina preboljeli bilo kakvu jaču prehladu, upalu ili pak gripu, nosi u sebi cijeli spektar Corona virusa..
  Dakle, tih virusa iz Corona grupe ili podgrupa sličnih Corona virusa ima oko trideset.
  Kad bi testovi za testiranje bili ispravni devedeset devet posto nas bi bilo pozitivno i to bi bio prvi znak da je sve u “redu” kaao i desetljećima prije!
  Ovako, Bil i njegova farmako mafija trljaju ruke i vjerojatno govore kako nisu mogli vjerovati da su ljudi, odnosno cjeli narodi zajedno s političarima toliki debili da progutaju unaprijed smišljen scenarij.
  Dok se ljudi snađu , Bil i ekipa će okrenuti jedan bilijun milijardi dolara prometa i usput pripremati teren za drugu masovnu egzekuciju planetarnog stanovništva uz pomoć 5G Mreže.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.