Besplatni tečajevi za studente Sveučilišta u Mostaru

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru i ove je godine organizirao besplatne studentske tečajeve za sve studente te visokoškolske ustanove.

Otvorene prijave trajale su 15 dana, a ove godine zabilježen je i rekordan odaziv studenata za tečajeve, čak 3100 prijava, čijom je golemom zainteresiranošću studenata još jednom dokazana svrha postojanja navedenih tečajeva, priopćeno je iz Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Ove godine proširen je popis na sveukupno devet različitih kategorija, a to su: engleski, njemački, francuski i talijanski jezik, tečaj plesa, samoobrane, fitnessa, informatike i znakovnog jezika, a novi ciklus počinje u ponedjeljak, 7. ožujka.

Sve tečajeve u potpunosti će izvoditi studenti i licencirani instruktori, a mjesto održavanja je na svim fakultetima Sveučilišta u Mostaru.

Studentski zbor izražava veliko zadovoljstvo što je i ove godine omogućio svim studentima da svoje slobodno vrijeme upotpune kvalitetnim edukacijskim sadržajima i na taj način uz studiranje nauče nove vještine, stoji u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • jadni mi ko će sutra vodit državu jaki studenti nema šta sve oni što su u školi imali 2-3 mašala naše budućnosti zato i ostajemo u prošlosti oko komunjara i ustaša kad vaki dođu na vlast jao ti ga nama ovakvim je jedina šansa da uspiju je da ta stranke vake traže glupe nesposobne koji će sutra vodit ovaj narod u još veću propast i koji će štitit predhodne lopove a i ovi će krast pa će doć isti ovakvi sposobni pa će ove štitit i tako još 100 god

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.